Tılsımlı Gömlek Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidiliyor


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 20:00
1

Ses getiren projeler arasında yer alan Tılsımlı Gömlek dizisi nerede çekiliyor? Dönemin gözde oyuncularından Çağatay Ulusoy’un başrolünü paylaştığı Tılsımlı Gömlek dizi setine nasıl gidilir? Çekimlerine kısa süre içinde başlanması planlanan Tılsımlı Gömlek dizisi nerede çekiliyor? Konuyla ilgili detaylar haberimizin devamında…


Tılsımlı Gömlek Dizisi Oyuncu Kadrosu-Karakter Analizleri


Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, dünyaca ünlü Amerikan kanalı Netflix’in ilk orijinal Türk dizisi Tılsımlı Gömlek için kendisine götürülen oyunculuk teklifini uzun bir ön araştırma sonucunda kabul etti. Son olarak geçtiğimiz sezona damga vuran İçerde dizisiyle izleyici karşısına çıkan Çağatay Ulusoy hayranlarını oldukça sevindirdi.

İpek Gökdel’in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi isimli romanlardan uyarlanacak dizinin yapımcılığını O3 medya üstleniyor. Dizinin senaryosunu Pınar Bulut kaleme alıyor. Çağatay Ulusoy dizide Yavuz karakterine hayat veriyor. Osmanlı Devletinin 9. hükümdarı Yavuz Sultan Selim’in tılsımlı gömleğine ulaşan Yavuz gömleği giydikten sonra özel güçlere sahip bir kahramana dönüşüyor.

Tılsımlı Gömlek dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin konusu ve karakterleri hakkında kısa bir bilgi verelim. Genç bir adam olan Yavuz özel güçlere sahi olduğunu keşfeder. Bundan sonra İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı sahip olduğu güçleri kullanarak İstanbul’u kurtarma görevi onundur. Bu meşakkatli yolculukta kendisine yardım eden arkadaşları da onunla birlikte hareket edecektir. Dizide Yavuz karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek isim Hazar Ergüçlü olacak. Hazar Ergüçlü heyecanla beklenen dizide Zeynep karakterine hayat verecek.

Daha şimdiden bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başaran Tılsımlı Gömlek dizisi nerede çekiliyor? Tılsımlı Gömlek dizisi başlar başlamaz, oyuncu kadrosu, hikayesi ve müziklerinin yanı sıra nerede çekildiği, hangi şehirde çekildiği dizi setinin tam adresi dizi severler tarafından en çok sorgulanan sorular arasında yer alıyor.

Tılsımlı Gömlek dizisinin ilk etap çekimleri yurt dışında başlamayacak. Akabinde senaryonun konusundan da anlaşıldığı gibi çekimler İstanbul’da devam edecek. İstanbul’un çeşitli semtlerinde setler kurulacak. Dizinin çekimleri başlar başlamaz setin tam adresini sizlerle paylaşacağız.

Tılsımlı Gömlek nerede çekiliyor sorusuyla ilgili bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz. 

Comments are closed.