The Fixer Dizisi (Erkan Petekkaya) Konusu ve Oyuncu Kadrosu Fragmanı


Güncelleme: 25 Mayıs 2017 : 00:01
2

Erkan Petekkaya’nın yeni projesi olarak sosyal medyadan duyurulan dizi The Fixer(Düzeltici) yurt dışı için düşünülmüş bir proje. The Fixer Dizisi (Erkan Petekkaya) Projeye ait detaylar gelmeye başladı. İşte ayrıntılar.

Paramparça dizisi ile iyi bir iş çıkaran oyuncu Erkan Petekkaya, Yurt dışı için bir dizi çekmeye hazırlanıyor. The Fixer (Düzeltici) isimli dizi yakın zamanda izleyici karşısına çıkacak. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı ile ilgili bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.

The Fixer bilindiği gibi 10 Mart 2008 tarihinde ilk bölümü yayınlanan ve yaklaşık 2 sezon ekranlara gelerek 6 Ekim 2009 tarihinde son bulan bir dizi. The Fixer dizisinin konusu kısaca şöyleydi; Eski özel kuvvetler askeri ve hüküm giymiş katil John Mercer, hükümet için bir suikastçı olmak şartıyla hapishaneden erken serbest bırakılır. Mercer devlet için bir çok suikast yapar.

John Mercer teyzesi ve amcasını öldürdüğü için uzunca bir hapis cezası alır. Ancak devlet tarafından devlet için çalışması şartıyla serbest bırakılır.  Organize suçlarla ilgili operasyonlar yapan özel bir polis ekibinde görevlendirilir. Kendi deyimiyle, devlete bir suikastçı ve yasa dışı olabilecek her şeyi yapması için çağrılmıştır. Bir işi üstlenmek ve daha sonra bırakmak isteyen Mercer, kendisini bir çengelin içerisinde bulur.  Ve macera o anda başlar.

Türk yapımı The Fixer Dizisi (Erkan Petekkaya) dizisinin konusu ve hikayesi hemen hemen dizinin orjinaline yakın olacaktır. Şuan için net bir açıklama gelmedi. Ancak bilgiler geldikçe (The Fixer Dizisi (Erkan Petekkaya) konusu, oyuncu kadrosu, tanıtım fragmanı) konumuz güncellenecektir. Bizi takipte kalın. Dizi hakkında düşünceleriniz nelerdir. Sizce tutar mı?

2 YORUMLAR

  1. The fixer dizi çok güzel olur severek izleriz salı günü olur sa izleyiciler artar gerçekten

Comments are closed.