Teklif Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 28 Nisan 2018 : 23:05
0

Pastel Film yepyeni dizi projelerini sırayla ekrana getirmeye devam ediyor. İnsanlık Suçu ve Bir Mucize Olsun dizilerini kısa süre önce ekrana getiren falan Bir Mucize Olsun’dan yana yüzü gülmeyen ve kısa sürede final yapan dizinin yerine yeni bir proje hazırlığına başladı. Telif dizisi oyuncuları, oyuncu kadrosunda kim kimdir, Telif dizisi konusu nedir? Sorularının yanıtını güncel olarak haberimizde paylaşacağız.

Pastel Film bugüne kadar bir çok dizi projesini izleyiciyle buluşturan başarılı bir yapım firması. Son olarak en çok tutan dizisi Kalbimdeki Deniz’in final yapmasının ardından İnsanlık Suçu dizisini Kanal D için hazırlayan ve izleyiciyle buluşturan Pastel Film aynı başarıyı bir mucize olsun için gösteremedi. Ve dizi 3. bölümüyle ekranlara veda etti. Pastel Film’in diğer dizilerden daha önem verdiği ve hazırlıklarını titizlikle yürüttüğü Teklif dizisi büyük ilgi görecek bir proje.

2018-2019 sezonu için gelen dizinin ismi bile duyanlarda merak uyandırıyor. Dizinin senaryosunu Yabancı Damat, ıhlamurlar Altında, Hatırla Sevgili gibi başarılı ve uzun soluklu dizilere imza atan Nilgün Öneşin kaleme alıyor. Telif dizisinin yönetmenliğini ise Kayıp Şehir, Kırık Kanatlar ve Karayılan dizilerini  yöneten Tomris Giritlioğlu yapıyor.

Cast çalışmaları ve masa başı hazırlıkları devam eden dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Fakat dizinin başrolü için Hande Soral’a teklif götürüldüğü ve oyuncunun teklife sıcak baktığı kulislerde dolaşan bilgiler arasında. Yeni bir dizinin tutması ve izleyicinin onu kabullenmesi, hem senaryodan hemde oyuncu kadrosunun kalitesinden geçiyor. Eğer Telif dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosu arasındaki uyum başarıyla sağlanırsa Telif dizisi tutar ve uzun ömürlü olur.

Telif dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.