Tatlı Bela 92. Bölüm Özeti 6 Haziran Pazartesi Tüyoları (Nirancan Shlok’u Bulmak İçin Dedektif Tutar)


Güncelleme: 25 Mayıs 2017 : 14:45
16

Nirancan Shlok’u kaybettiği için içten içe üzülmektedir. Onu bulmak için dedektif tutmuştur. Tatlı Bela 92. Bölüm Özeti 6 Haziran Pazartesi Tüyoları sizler için haberimizde. (Orijinal; 364,365,366,367)

Varad, yeni dönemden oldukça memnundur. Niranjan’ın işleri ona bırakması ve ona sarılması ile Shlok un yerini aldığını düşünmekte ve bu yüzden keyfi oldukça yerindedir. Sodjal la konuşarak Anjali ve Astha’nın yokluğunu hatırlamamasını, evin düzenini güzel bir şekilde sürdürmesini ister.

Astha, Chowski’nin arabasını kullanarak, yemek yaparak satma fikrini uygulamak ister. Shlok, ise bu işi bilmedikleri için biraz çekinceleri vardır. Apsara ise Shlok’la yakınlaşma derdine düşmüştür. Shlok’un onu terslemesi ile daha çok hırslanmasına neden olur.

Astha sabah uyandığında, yanında Shlok’u bulamaz. Dışarı çıktığında Shlok’un kamyonu yıkadığını görünce çok mutlu olur. Yeni bir işe başlayacaklardır. Yemek yapıp satacaklardır. Astha, Anjali ile görüşmesinde artık yeni bir işleri olduğunu söyler. Anjali onların başarılı olması için dua eder.

Shlok yorgun ve başı ağrımaktadır. Apsara bu fırsatı değerlendirmek ister masaj yapmayı teklif eder. Shlok, Apsara’ya kızar. Bir süre sonra Astha gelir. Astha onun bu davranışlarından rahatsız olmaya başlamıştır.

Astha ve Shlok, kamyonda yiyecek satma işini kabul etmişlerdir. Ancak bunun için sermayeleri yoktur. Astha, altın paraları bozdurmayı teklif etse de Shlok bunu kabul etmez.

Astha, Chowski’nin önerisi ile çarşıda borç alabilecekleri biri ile görüşmeye gider. Chowski, onlara kefil olmasına rağmen adam yüksek faiz ile borç vereceğini söyler.

Ankush ise Kalindi ye evrakları imzalatma konusunda çabaları devam etmektedir ama başarılı olamaz. Mala ile konuşmasında Mala, gerçek annesi Kalindi’nin eski eşini neden bıraktığını sorar. Ankush bu sohbetten hoşlanmaz.

Astha, Chowski ile ikinci el eşya satan dükkana gider. Burada ürünleri satmak için lazım olan eşyaları alacaktır. Chowski, Astha’yı kız kardeşi olarak tanıştırdığı için adamdan bu eşyaları taksitli almayı başarır.

Malzemeleri eve getiren Astha, bu eşyaların elden geçirildiği zaman, oldukça iş görür hale geleceğini söyler. Chowski, bu konuda yardımcı olacağını, onların oğlunun doğum gününde çok yardımcı oldukları için kendisinin de buna karşılık vermek istediğini söyler.

Niranjan, Shlok un yerini bulmak için dedektif tutar. Dedektif birkaç güne Shlok’u bulacağını söyler. bu durumu öğrenen Varad ise yardımcı olmuştur. Shlok un geri dönmesi içinde bulunduğu durumun, değişeceği anlamına gelmektedir.

Ertesi sabah ikinci el olarak aldıkları eşyalar kamyona güzel bir şekilde yerleşmiştir. Yemek için malzeme dışında her şeyi hazır olmuştur.

 

16 YORUMLAR

  1. Şlok şlok.zaden ondan guzel oyuncu yok.Memde isterdim Şlok Astayla evli oldun.Eslimde Şlok TATLİ BELA ouncusu Sojala evlidi.(gercek hayada).Men bir çok hind filmine baxmosam amma buqadar maraqlisi yox.yaxsici varsa TATLİ BALA

  2. Shloku seslendirenle ilgili ne dusunuyorsunuz aceba bana gore cok guzel seslendirmeni siz de dusuncenizi yaza bilirmisiniz

  3. Arkadaslar yorumumda yazim hatasi yapmisim hayranlari kelimesi yerine hayfanlari yazmisim hepinizden ozur dierim yanlis yazmisim amma yinede soyliyeyim lutfen yazarokurda onlara oy verirmisiniz cunku cok gerideler tum anketlerde onlara oy verib yorum yazmanizi rica ediyorum.yardimci olursaniz sevinirim eyer gercekten tatli bela hayranlariysaniz bunu yapa bileceyinizi dusunuyorum

  4. ArkadaslAr eyer gercekten shlok ve ashta hayfaniysaniz lutfen yazarokurda onlara ky vermenizi rica ediyorum ben tatli bela hayranihim oy vermeye caljdiyorum amma bir yere kadar lhgfen bana yardimci olurmudunuz seslendirene oyuncuya oy verirseniz sevinirim butun anketlerde arada bir onlara oy verirseniz sevinirim

  5. Meraba nasilsiniz iyisinizdir inwallah Ben bu diziyi cooooooooookkkkk sevyorum inwallah asta ile shlok iwleri yolunda gider slok babasinu affetmesin niranjan gibi baba olmaz olsun dizide iki insana nefret edyom anju niranjan gebertesim gelyo onnlarriin…sayqilar hurmetler.

Comments are closed.