Tatlı Bela 85. Bölüm Özeti 30 Mayıs Salı (Shlok İntihar Ediyor)


Güncelleme: 19 Mayıs 2017 : 11:12
12

Shlok gerçekler karşısında kendini kaybetmiştir. Babasının gerçek yüzünü görmek onu derindne etkilemiştir. Shlok intihar etme kararı alır. Tatlı Bela 85. Bölüm Özeti 30 Mayıs Salı yaşananlar haberimizde. (Orjinal: 336,337,338,339)

Shlok, duydukları karşısında şok olmuştur. Senelerce babasının gerçek yüzünü görmediğini, onu aldattığını, tüm yaşamının bir yalandan ibaret olduğunu düşünerek arabasına binerek oradan uzaklaşır. Niranjan ve Astha’nın ona seslenmesine aldırış etmez. Astha, Shlok’un peşinden onu takip etmeye başlar.

Anjali ve Niranjan eve döner. Aralarındaki kavga burada da devam eder. Varad’a, Shlok’a ulaşmasını söylerler. Shlok, telefonlarına yanıt vermemektedir. Gece boyunca Niranjan ve ailesi ona ulaşamaz.

Shlok, sabaha doğru bir uçurumun kenarına gelir ve yaşadıklarını kaldıramayacağını, bu zamana kadar annesine yaşattıklarını, kız kardeşinin ve Astha’nın sözlerine inanmadığı için tüm yaşananlar zihninden geçer. Tam kendini aşağı atacakken Astha yetişir ve onu tutarak oradan uzaklaştırır.

Shlok, kendisini durdurmasının yanlış olduğu söyler. Astha ise ona olan sevgisinden şuana kadar yapılanların düzeltilebileceğini söyler. İkili birbirine sarılarak ağlar.

Niranjan, evde herkese gerçek yüzünü göstermiştir ve rol yapmadan herkese bağırmaktadır. Tüm olanların Anjali’nin suçu olduğunu söyler ve onu iter. O sırada Astha ve Shlok gelir. Shlok, annesinin elini tutar ve tüm yaşattıklarından dolayı ondan özür diler. Niranjan, durumu yine toparlamaya çalışsa da, Shlok babasına karşı öfkeyle bağırır ve bu evde kalmak istemediğini söyler. Odasına eşyalarını toplamaya gider.

Ankush ise avukatla görüşerek malları nasıl alabileceğini avukata sorar. Avukat, Kalindi’nin boş bir kağıda imza atmasın halinde üstüne kendilerinin dolduracağını ve her şeyin istedikleri gibi olacağını söyler. Ankush un yeni hedefi belli olmuştur.

Evde ise hararetli saatler yaşanmaktadır. Astha, Shlok a babasının hata yapmasına rağmen ona bir şans vermesini ister. Shlok, tüm yaşananlardan sonra bunu yapamayacağını belirtir ve aşağı iner.

Niranjan, Shlok’u ikna edemeyince kendi adını taşıdığını ve onun ismi olmadan bir şey yapamayacağını belirtir. Shlok, kendi ismini alacağını söyler ve saatini, cüzdanını atar. Ardından Astha, Anjali ve Sodjal tüm takılarını çıkarıp bırakırlar.

Evden ayrılma kararı alan Shlok, Astha, Anjali ve Sodjal evden çıkarlarken Anjali, Sodjal’ın Varad’la bu evde kalması gerektiğini, Niranjan’ı tek başına bırakmamalarını ister. Sodjal ilk başta istemese de Anjali’yi kırmaz.

Niranjan, odasında Shlok’un kendi imkanları olmadan ayakta duramayacağını, bir hafta içinde geri döneceğini söyler. Tatlı Bela işler iyice karışmaktadır. Dizimize ait tüm ayrıntıları, haberleri ve özetleri dizimizden bulabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılardan dizinin diğer bölümlerine ait detaylara ulaşabilirsiniz.

 

12 YORUMLAR

  1. OHHHHHHHHHHHHHHH İYİ OLDU BU NİRANJAN İÇİN GERÇEK YÜZÜNÜ ÖĞRENDİLER BAKALIM ŞİMDİ NİRANJAN NE YAPACAK

  2. Adını sen kouda ise 180 bõlûm oldu hala Alev’in gerçek yûzû ortaya çıkmadı,demekki bizim diziler Hint dizilerinden bile karmaşık.

Comments are closed.