Tatlı Bela 28. Mayıs Pazar 83. Bölüm Özet ve İpuçları ( Nirancan Astha’yı Kaçırtır)


Güncelleme: 17 Mayıs 2017 : 23:40
1

Nirancan yine yapacağını yapar ve adamlarına Astha’yı kaçırtır. Kanal 7’in sevilen hint dizisi Tatlı Bela 28. Mayıs Pazar 83. Bölüm Özet ve İpuçları haberimizde. (Orjinal: 328-329-330-331)

Renuka, yavaş yavaş Jyoti için sorun çıkarmaya başlayacağının işaretlerini vermeye başlıyordur. Ondan çay ister ama Jyoti evdeki durumları düşündüğü için duymaz. Bunun üzerine ona kızar. Jyoti, dalgın olduğunu söyleyince nedenini söylemesi için ısrar etmesine rağmen ona söylemez. Renuka, oğlunun Jyoti’yi tanıdıktan sonra değiştiğini söyler.

Astha, sunum günü şirkete gitmek için yola çıkar ve evrakları incelemeye başlar. Bir ara dışarı baktığında şirket yerine başka yerde olduğunu görür. Nereye gidiyoruz deyince adam bıçağını gösterir ve Astha’yı bir yere götürüp bağlarlar.

Kendisini bir iki saat tutup bırakacaklarını belirtir. Bir süre sonra Astha düzenli ilaç alması gerektiğini aksi halde fenalaşacağını söyleyerek adamları kandırır. Adamlar, Astha’yı çözdüğünde duvarın dibindeki yağ tenekesini devirir. Adamlar dengesini kaybedip yere düşünce oradan kaçar.

Bu sırada ise Shlok, Astha’ya ulaşmaya çalışır ama bir türlü ulaşamayınca endişelenir. Niranjan, oğluna kendisini sunum için hazırlamasını bu olayın önemli olduğunu bu işe odaklanmasını ister. Niranjan, Astha olamayınca olayın istediği gibi sonuçlanacağını planlamıştır ama onun hesabında Astha’nın adamların elinden kaçacağı yoktur.

Astha, yolda motosikleti olan bir adamla konuşarak onu şirkete götürmesi konusunda ikna eder ve yola koyulur. Sunum için şirkete gelir. Toplantı salonunda geç kaldığı için herkesten özür diler. Astha, sunumu başarıyla yapınca, Amerikan şirketi, Anjali fizik tedavi rehabilitasyon merkezi yapmak için ödenecek vereceğini belirtirler ve onu herkes kutlar. Niranjan, planlarının bozulduğu için oldukça öfkelidir.

Sunum sonrası Shlok, Astha ’ya neden geç kaldığını sorar ve Astha olanları anlatır. Shlok hangi taksi ile geldiğini, aradığı numarayı sorar ve polise gitmeleri konusunda anlaşırlar.

Niranjan ise, odasında Astha’yı kaçıran adamları arayarak onları bir işi beceremedikleri için fırçalar. Shlok, babasının yanına gelip Astha’nın kaçırıldığını söyleyince şaşırmış gibi yapar.

Varad, Astha’yı sunumundan dolayı tebrik eder eve kendisinden ne istersen ona alacağını söyler. Astha; Varad’a, Sodjal’a hak vermesini ve ailesini bir arada tutmasını ister. Varad, düşüneceğini söyler.

Varad, Mansi ile görüşür. Kavya’nın ileride bu durumdan etkileneceğini belirtir. Mansi, Singapur’a döneceğini belirtince, Varad bunun doğru olacağını, onunla sık sık konuşacağını söyleyerek yanından ayrılır.

Varad, eve geldiğinde Sodjal’la konuşarak her şeye yeniden başlamak istediğini ve kendisini affetmesini ister. Sodjal, bu durumdan memnun olur.

Tatlı Bela Dizisi ile İlgili Tüm Özet, İpucu ve Fragmanlar için  <<<Tıkla

1 YORUM

  1. Azerbaycan bən bu filimi coqqqq seviyorum?özeliklede şuloqu hada hindisdana git mekbile isdiyorum ve gidicem yaqında cünkü ora icin coqq önəmli

Comments are closed.