Tatlı Bela 26 Mayıs Cuma 81. Bölüm Özet ve Fragmanı (Astha Ve Shlok Asansörde Rehin)


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 12:56
0

Tatlı Bela 26 Mayıs Cuma 81. Bölüm Özet ve Fragmanı, Astha Ve Shlok Asansörde mahsur kalırlar. Beraberlerken romantik anlar da yaşayan çiftimizin başından gelenler Tatlı Bela 26 Mayıs Cuma 81. Bölüm Özeti ile haberimizde. (Orijinal: 320,321,322,323)

Ankush’un, Kalindi’nin evindeki bıktırma çabaları devam eder. Motosiklette eve girer ve evdekileri çılgına çevirir. Kalindi, sabırla onun düzeleceğini umut ediyor. Ajju ve Avdhoot yaramazlıklarına, patavatsızlıklarına karşı sabırsızlıkla beklemeye devam ediyor.

Astha, kolej için alınan araziyi görmek istemektedir. Personel onun Shlok ’la mı, yalnız mı bakacağını sorar. Astha, tek başına bakacağını söyler. Shlok bunu duyunca Astha ya kızar ve beraber asansöre binerler. Bir süre sonra asansör bozulur. İkili burada mahsur kalır. Kurtulma çabaları sırasında oluşan olaylar, izleyiciler için tebessüm dolu dakikalar içerir.

Sodjal, Varad’ın yaptıklarını Niranjan’a anlatır. Niranjan, duydukları karşısında şok olmuş olsa da Sodjal a oğlunun medya ve şirket de birçok bayanla beraber olduğunu resimleri yanlış anlamış olabileceğini söyler.

Niranjan, Sodjal a bu tür şeyler düşünmemesi gerektiğini, eğer böyle bir şey olursa kendisinin o zaman düşüneceğini, hem kendisinin annesinin evine dönmek yerine burada her şeyin elinin altında olduğunu, rahat olduğunu bu imkanları düşünerek hareket etmesi gerektiğini belirtir.

Sodjal, Niranjan dan böyle bir yaklaşım beklemediği için şok olmuştur ve Varad a karşı kullanabileceği biri olmadığını düşünür. Anjali ve Astha’nın haklı olduğunu anlamaya başlamıştır.

Ertesi gün şirkette Astha ve Shlok asansörden kurtulur ve herkes merakla bakmaktadır. Niranjan bu manzarayı görünce şaşırır ve herkes işine bakmasını söyler. İkilimiz yan yana olmasından dolayı rahatsız olan Niranjan, bunun önüne geçmeye çalışması gerektiğini düşünür.

Astha ve Shlok odasında çalışmaktadır ve Shlok yanlışlıkla kahvesini Astha’nın laptopunun üstüne döker. Astha, ne yaptığını bu bilgisayarda sunum için hazırladığı her şeyin gittiğini söyleyerek ağlar. Bu sunum için çok çalıştığını belirtince Shlok, ona yardım edeceğini ağlamayı kesmesini söyler.

Sodjal, yaşananları anlattığı sırada, Astha duyar ve kendisi ile birlikte Mansi ye gitmesini ve üçünün bunu konuşmasını teklif eder ve Mansi’nin evine giderler. Mansi, yaşananların doğru olduğunu anlatıyor. Astha, yaptıklarının yanlış olduğunu, onun evli ve çocuğu olduğunu söylüyor. Mansi, Varad’ın kendisini sevdiğini ne yaparlarsa yapsınlar, onları ayıramayacaklarını söylüyor.

Eve geldiklerinde Astha Varad ile konuşuyor fakat onun fikrini değiştiremiyor. Sodjal, evden ayrılmaya karar veriyor. Varad Kavya’yı bir yere götüremeyeceğini söylüyor.

Astha, Shlok’a durumu anlatıyor. Shlok, Varad’ın yanlış yapabileceğini fakat Sodjal’ın yiğenini alarak gidemeyeceğini, bu evin bir itibarı olduğunu söylüyor. Astha, aynı şeyi kendilerinin yapması durumunda ne olacağını sorunca Shlok sinirleniyor.

Shlok, bu zamana kadar Anjali’yi hep yanlış anladığını, artık onlarla beraber hareket edeceğini söyleyerek, onların bölümüne geçiyor.

Tatlı Bela 26 Mayıs Cuma 81. Bölüm Fragmanı – Güncellenecektir