Tatlı Bela 25 Mayıs Perşembe 80. Bölüm Fragman ve Özet (Sodjal Varad’ın İhanetini Öğreniyor)


Güncelleme: 14 Mayıs 2017 : 23:10
0

Sodjal Varad’ın ihanetini öğrenir ve işler içinden çıkılma bir hal alır. Tatlı Bela 25 Mayıs Perşembe 80. Bölüm Fragman ve Özeti şimdi haberimizde. (Orijinal: 316,317,318,319)

Astha, iş yerinde gitmek için yolda taksi beklerken bir araba gelir. Üstüne çamur sıçratır. Arabadan inen kişinin Shlok olduğunu görünce onunla tartışırlar birlikte iş yerine giderler.

Amerikan şirketinden gelen maille Niranjan cevap yazmıştır. Bunun yanında Astha da ayrı bir email atmıştır. Bu durumu hemen kendisi için kullanmaya karar verir ve Shlok’u yanına çağırarak durumu anlatır. Astha’nın bu davranışı ile şirkette iki başlılık olduğunu problemli bir yapı olduğu intibaası olduğunu söyler.

Shlok, Astha’nın bunu yaptığından dolayı sinirlenmiştir. Lakin babası sakin olmasını durumdan bahsetmemesi gerektiğini durumun neler olacağını görmeleri gerektiğini belirtir.

Ankush is evde Kalindi ve ailesini çileden çıkaran davranışlar sergileyen onları bıktırmaya çalışır. Böylece evrakların imzalanarak her şeyin sahibi olacağını planlamaktadır.

Mansi, hamilelik testinin negatif çıkmasından dolayı üzülmüştür. Varad ise bu habere sevinmiştir. Mansi artık ilişkilerine bir isim konmasını ve kendisi ile evlenmesi gerektiğini söyler. Varad zaten evli biri olduğunu söyleyerek Mansi ile tartışır.

Evde Sodjal ise Varad’ın telefonunda Mansi ile resimlerini görür ve onun aramalarının sıklığını görünce, eşinin kendisini aldattığını anlar ve ağlamaya başlar.

Varad, Mansi den mesaj alır ve onun yanına gider. Sodjal da Varad’ın peşinden gider ve takip etmeye başlar. Varad, Mansi’nin evine girdiğinde Sodjal kapıda bekler. Varad, Mansi ile görüşmesinden sonra evden çıkar. Mansi onu uğurladıktan sonra bir süre sonra kapıyı açtığında Sodjal ı görür, şok olmuştur. İkili tartışmaya başlar, Sodjal, Mansi’ye hakaretler ederek evden ayrılır. Mansi ise Varad ı arayarak olanları anlatır.

Tatlı Bela 25 Mayıs Perşembe 80. Bölüm Fragman – Güncellenecektir