Tatlı Bela 20 Mayıs Perşembe Özeti 75. Bölüm Fragmanı (Astha ve Slok Gizlice Buluşuyor))


Güncelleme: 11 Mayıs 2017 : 12:01
4

Jyoti yeni eve geçmelerinden dolayı oldukça memnundur kocası ile
artık kendilerine ait bir odaları vardır.

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi olan Tatlı Bela’nın 20 Mayıs cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümü olan 75. bölümünde neler yaşanacak?

Jyoti, yeni eve geçmelerinden dolayı oldukça memnundur çünkü kocası ile artık kendilerine ait bir odaları vardır. Kendisini seven bir kocası ve kızı ile oldukça mutludur. Renuka Hanımın memnuniyetsizliğinin zamanla azalacağını ummaktadır.

Shlok, eve sarhoş geliyor ve zor yürükmektedir. Astha onu odasına götürür. Shlok, babasından özür dilemek yerine kendi egosuna yenildiğini ve bu durumu onun yüzünden yaşadığını dile getirirken Asthaya onu çok sevdiğini de söyler.

Ertesi sabah Sodjal kahvaltı telaşı ile güne başlar fakat mutfağa geldiğinde her şeyin hazır olduğunu görür. Kahvaltıyı Astha hazırlamıştır ve sodjala kendisinin hazırladığını söylemesini ister ve Sodjal bunu kabul eder.

Astha, Shlok için limon suyu hazırlar ve evin yardımcısa bir de mektup vererek Shloka götürmesini ister. Shlok, Sitanın getirdiği mektubu okur ve Astha ona çok içememesini yazmıştır, Shlok mektubu yırtar.

Varad, ikilimizi bir araya getirmek için önce Astha’ya Jyoti’nin yeni evine taşındığını ve ziyaret etmesini ister. Ardından Shloka aynı şekilde söyler. İkili birbirinden habersiz şekilde Jyotinin evine giderler. Burada ikilimiz arasında yakınlaşma olsada birbirlerine bu durumu yansıtmamaya çalışırlar.

Shlok, yemek sonrası evden ayrılacakken Jyoti, Astha ile daha sonra görüşeceğini geç olduğunu ve eve beraber gitmlerini teklif eder. Shlok, arabaya giderek Asthayı bekler, ikili arasındaki yakınlaşma devam eder.

Niranjan, evde Shlok ve Asthanın birlikte geldiğini göründe şaşırır ve Shloka aralarındaki mesafeyi Hallettiğine memnun olduğunu söyler. Shlok, Jyotinin evine gittiklerini ve tesadüfen karşılaştıklarını belirtir.

Astha , ertesi gün banka hesabının dondurulduğunu söyler. Anjali, dert etmemesi gerektiğini belirtirken Niranjan, Anjali görüşmesinde ikisinede maddi destek vermeyeceğini dört güne kadar kendisine yalvaracaklarını söylerken Astha bu konuşmaları duyar.

Mansi ve Varadberbaber tapınağa giderler. Birlikte dua ederler MansiVaraddan kendisi ile daha fazla vakit geçirmesini istemektedir. Varad, bir gününü onunla geçireceğini belirtir. Varad yavaş yavaş bu ilişkinin kendisini zora sokacağını hissetmeye başlamıştır.

Anjali ve Astha ofise giderler o gün önemli bir toplantı vardır. Astha, shlok ile birlikte odasına girer. Niranjan, Anjaliye personeli geldiği zaman çok iyi davranır fakat odada yalnız oldukları zaman onu azarlamaya tehdit etmeye devam eder.

Tatlı Bela 20 Mayıs Perşembe Özeti 75. Bölüm Fragmanı-güncellenecektir

4 YORUMLAR

Comments are closed.