Tatlı Bela 17 Mayıs Özeti 72. Bölüm Fragmanı (Nirancan’dan Asta’ya Karşı Hamle)


Güncelleme: 10 Mayıs 2017 : 22:34
0

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Tatlı Bela hız kesmeden devam ediyor. Talı Bela 17 Mayıs Özeti 72. Bölüm Fragmanı (Nirancan’dan Asta’ya Karşı Hamle) ayrıntılar haberimizde…

Astra Nirancan’ın odasına girerek Pawar’ın numarasını almayı başarır.  O sırada odaya giren Slok Asta da ki değişikliği fark eder ve neden bu kadar heyecanlı olduğunu sorar. Asta bir bahane bulur olayı savuşturur.

Astha Pawar ile görüşerek Orjinal DVD yi kendisine vermesi durumunda daha çok para vereceğini söyler ve 4 gibi buluşma kararı alırlar.  Astha planın ilk aşamasını yapmıştır Ama adamın istediği parayı nasıl bulacağını düşünmektedir.

Mansi Varan’ı arar ama Varad çağrılara cevap vermez. Sodjal Varad’ın telefonunda çağrıları görünce Mansi’nin neden bu kadar onu aradığını sorar.  Varad iş için soracağız şeyler vardır der. jaya Kızı sodjalla  konuşarak Varad’ın  bir şeyler çeviri bileceğini ve bu yüzden dikkatli olması konusunda kızını uyarır. Zira bu yaşananları normal olmadığını belirtir.

Jyoti  evinde Rehuna  dışında bir Jyoti  için problem yoktur. Sidin  babası Renuka  ile konuşarak Jyotiyi  sevmeye çalışmasını söyler. Eşinin evden ayrılma teklifini kabul etmez.  Sesli görüşmesinde onun yanında olduğunu belirtir. Babası ve kardeşinin bu evliliği kabullenmesi Sidi mutlu eder.

Nirancan Sath’nın Jyotiye  bebeği için yağ götürmek için merdivenlerden indiğini görünce planını devreye sokar ve merdiven ayağı döker.  ardından niranjana odasından aşağı inerken ayağı kayarak merdivenlerden düşer.  Onun bu durumunu gören Slok  ve Varad  telaşlanır ken hemen babalarının yanına giderek koluna girerek  Salona oturturlar.

Nirancan  ne olduğunu anlamadığını merdivenlerin kaygan olduğunu bu  nedenle ayağının kaydığını söyler. Slok Astanın  elindeki yağ  şişesini düşünür ve babasının onun dikkatsizliğin den dolayı düştüğünü belirterek Astayı çağırır ve ona bağırır.

Asta Kendisinin dökme dini Öyle olsa elbisesinde de yağ lekesi olabileceğini söyler. Slok  dinlemez ve ona bağırır.  Nirencan araya girerek sakin olmasını bunun Ufak bir kaza olduğunu bunun için tartışmaması gerektiğini belirtir.

ASta DVD yi almak için paralarla Dolu çanta ile dışarı çıkar vePawar ile  görüşür.  DVD yi alan Pawar  Neden bunu yaptığını sorduğumda kayınpederinin saygısını düşündüğünü söyler.

Sadjal Varad’ın Ofisine girerek Kavya  için alışverişe çıkmak ister. Varad  başta işim var  desede kızının ısrarına dayanamayarak  onlarla alışverişe çıkar. Mansi ise  tesadüfen onları alışveriş yaparken görür.

Asta  evde DVD yi kontrol etme fırsatı bulamadığını gibi Nirancanla  görüşerek her şeyi Sloka  kanıtlayacağım söyler. Nirancan  ise yeni hamilesin devreye sokar ve odanın perdelerin ateşe verir.  Duman gören Ev ahalisi odaya koşar kapıyı kırarak Nirancanı  dışarıya çıkarılırlar.

eve gelen doktor hastaneye gerek olmadığını bir süre sonra kendine geleceğini söyler. Slok  Babasına bir şey olacak korkusuyla oldukça Endişelenmiştir. Üstüne Nirancanın  odasındaki onlara dikkatli koymadığını Bu nedenle odada yangın çıktığını düşünerek Astayı  suçlar.

Nirancan  kendisine geldiği zaman herkes derin bir nefes alır. Asta  ile Odada yalnız kaldığında ise kendisiyle savaş almayacağını her daim kendisini kazanacağını söyler.

Tatlı Bela 72. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir