Talı Bela Kanal 7 Filmlerinin Orijinal Dizide Denk Gelen Bölümleri-Tamamı


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 14:18
0

İyi günler Tatlı Bela severler. Biliyoruz sizlerde bizler gibi Tatlı Bela dizisinin Kanal 7 ekranlarında yayınlanan bölümlerinin orijinal bölümlerde hangi bölümlere denk geldiğini merak ettiniz. Çok aradınız ama bir sonuca varamadınız. Endişe etmeyin sizler için araştırdık. Ayrıntılar haberimizde.

Bildiğiniz gibi Tatlı Bela Hint kanallarında 2013 yılında vizyona girmiş ve 542 bölümden oluşmaktadır. Her bir bölüm yaklaşık 20 dk sürmektedir. Tabi bu Hint dizi sektörü için standart bir uygulama. Ancak Türkiye’de ise diziler 1,5 ile 3 saat arasında sürmektedir. Hal böyle olunca da Hint dizisinin Türkiye televizyonlarında oynatılması için 3-4 bölümün birleştirilmesi gerekmektedir.

İşte tam da bu esnada izleyiciler Tv ekranlarında oynatılan ve yaklaşık 1 saat 25 dk süren bölümlerin orijinal kaçıncı bölümlere denk geldiğini merak etmekte. Sizler için Kanal 7’de ekranlara gelen ve 1 saat 25 dk süren dizi bölümlerinin orjinal dizide denk gelen bölüm sayılarını bulduk.

Talı Bela Kanal 7 ekranlarında gösterilen filmlerinin orijinal Dizide denk gelen bölümlerini buradaki exel tablosundan öğrenebilirsiniz.

Tıklayınız>>> Tatlı Bela Dizisi İle İlgili Tüm Özet, Fragman ve İpuçları