Survivor Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu


Güncelleme: 13 Ocak 2018 : 01:03
1

2005 yılından itibaren aralıksız olarak ekrana gelen ve her yıl artan reytinglerle başarısını katlayan Survivor’a nasıl başvuru yapılır? Survivor başvuru formu, Survivor başvuru şartları ve Survivor’a kimler başvurabilir soruları yoğun olarak gelmeye devam ediyor. 2018 Survivor Allstar 10 şubat cumartesi akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Survivor Allstar kadrosunda yarışacak isimler tamamlandı ve açıklandı. Fakat Survivor gönüller kadrosu henüz tamamlanmadı. Survivor 2018’e başvurmak ve yarışmak isteyen adayların sayfamızın devamında yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurması gerekmektedir. İşte Survivor nasıl başvurulur aşamaları ve Survivor başvuru formu…


Survivor 2018 All Star Kadrosunda Kimler Var? İşte O İsimler!


2018 Survivor bu yıl farklı bir konseptle ekrana gelecek. Allstar ve gönüllüler adı altında yapılan ilk yarışma Survivor 2018 olacak. Allstar takımı bugüne kadar yapılan yarışmalarda en iyi performansı sergileyen eski yarışmacılar arasından seçildi ve mükemmel bir kadro kuruldu. Allstar takımıyla yarışmak için hazırlanan Gönüllüler kadrosu ise internet üzerinden yapılan başvurular arasında şartlara en uygun adaylardan oluşacak.

Survivor 2018 yarışmasına başvuracak adaylar, zorlu ada şartlarında yaşamayı göze alan mücadeleci ruha sahip kişiler olmalıdır. Yaklaşık 13 yıldır yayınlanan ve yakından takip edilen yarışmada, sakatlanan, diskalifiye olan, açlığa dayanamadığı için yarışmadan çekilen ve rakibine orantısız güç kullandığı için takım değiştiren pek çok yarışmacıya rastladık. Eğer kendinize güveniyorsanız yarışmaya gözünüz kapalı başvurabilirsiniz.

Survivor 2018 başvuru formunda, adınız soyadınız, kişisel bilgileriniz, cep, iş ve ev numaralarınız, ikametgah adresiniz, yaşadığınız şehir, mesleğiniz, en son mezun olduğunuz okul, medeni durumunuz, kaç çocuğunuz olduğu, örnek aldığınız survivor yarışmacısı, hangi sporları yaptığınız, sağlık problemlerinizin olup olmadı, neden Survivor’a katılmak istediniz, bu güne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık, başınıza gelen en kötü olay, son altı ayda çekilmiş iki fotoğraf ve kendinizi anlattığınız kısa bir video çekip göndermeniz gerekmektedir. Survivor nasıl başvurulur ve başvuru formuna nasıl ulaşılır diyorsanız aşağıda belirttiğimiz adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

Survivor 2018 yarışmacısı olmak istiyorsanız aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuruyla ilgili sorunlarınızı yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Survivor 2018 başvuru formu (survivor başvuru formu)


Tv8 Başvuru – Survivor Başvurusu


 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.