Survivor Başvuruları İletişim Telefon Numarası Whatsapp Hattı


Güncelleme: 13 Ocak 2018 : 02:43
3

Survivor 2018 yarışmasına başvurmak isteyen adaylar, Survivor başvuruları iletişim hattı, Survivor whatsapp hattı, Survivor telefon numaraları ve Survivor’a nasıl başvuru yapabilirim sorularına yanıt aradı. Survivor gibi yoğun ilgi gören programlara başvuru yapmak, iletişime geçmek telefon numarasını bulmak yada bağlanmak maalesef kolay olmuyor. Survivor başvuruları iletişim telefon numarası ve Survivor başvuru whatsapp hattına ulaşmak istiyorsanız aşağıda gösterilen yöntemleri sırasıyla uygulayabilirsiniz.


Survivor 2018 All Star Kadrosunda Kimler Var? İşte O İsimler!


Acun Ilıcalı’nın hem yapımcılığını hem sunuculuğunu üstlendiği ekranların vazgeçilmezi haline gelen Survivor 2018 10 Şubat cumartesi akşamı başlıyor. Yarışmanın başlamasına 1 ay kalmış olmasına rağmen henüz kadrosu tamamlanmayan gönüllüler takımına başvurular devam ediyor. Survivor başvuru whatsapp hattı…

Yarışmaya başvurmak isteyen adayların en çok karşılaştığı sorunlar arasında,  Whatsapp hattının olup olmadığı, yarışmaya katılma kriterleri, Survivor yarışmacısı nasıl olunur şartları, Survivor’a başvuru yapamıyorum ne yapmalıyım ve iletişim numaralarının yoğunluğu yer alıyor.Bizde Survivor whatsapp iletişim numarasını sizler için araştırdık.

Survivor başvuruları iletişim telefon numarası ve Whatsapp hattı, merak ettiğiniz her türlü konu hakkında bilgi alabileceğiniz bir sistem. Fakat şuan için aşırı yoğunluktan dolayı her zaman ulaşmak mümkün olmuyor. Survivor başvuruları için en garanti yöntem intenet üzerinden online olarak başvuru yapmak. Survivor’a başvuru yapmanın bir diğer yöntemi ise kendinizi tanıtan kısa bir video çekip aşağıda paylaştığımız link üzerinden ulaştırmak olacaktır.


Survivor Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu



Tv8 Başvuru – Survivor Başvurusu


Zorlu ada şartlarında yaşamayı ve zorlu parkurlarda güçlü rakiplerle mücadele etmeyi göze alıyorsanız Survivor 2018 başvurularını kaçırmayın! Yaşadığınız sorunları günün her saatinde yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Survivor İletişim No: 0212 304 88 88 

Survivor fax: 0212 304 88 80

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.