Survivor 8 Mayıs 2017 84. Bölüm İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 08:50
3

Survivor 2017 Dominik Adasında devam ediyor. Eleme potasına Ogeday ve Tuğçe girmiş ve Gönüllüler takımı kötü gidişatlarına dur diyememişti. 7 Mayıs ta oynanan Dokunulmazlık oyunu ile denge sağlanmaya çalışılmıştı. Survivor 8 Mayıs 2017 84. Bölüm İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Bilindiği gibi zorlu ada şartlarında yarışmacıların uzun zamandır ailelerinden uzak kaldıklarından iletişim oyunu onlar için çok önemli. Takımlara hem moral hem de güç vermekte. Bakalım bu hata iletişim ödülünü hangi takım kazanacak.. Ayrıntılar çok yakında haberimizde olacak…

Survivor 2017’de 8 Mayıstaki İletişim ödüllü oyunu kazanan hangi takım oldu? İletişim ödülünü gönüllüler mi ünlüler mi kazandı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her akşam reyting listelerinde ilk 3’te yer alan Survivor, hız kesmeden devam ediyor. Zayıf olan takım arkadaşlarının elenmesiyle güçlü bir ünlüler takımının kalması, gönüllülerin işini zorlaştırmaya başladı. Ünlüler son 2 haftadaki tüm oyunları kazanarak hem takımlarından kimsenin gitmemesini sağladı hem de büyük ödüller kazandı.

7 Mayısta oynanan iki dokunulmazlık oyununun da gönüllüler tarafından kaybedilmesiyle gönüllüler adası iyice karıştı. Bir yandan ünlüler sitem eden takım bir yandan da kendi içinde bölünmeler yaşadı. Bu bölünmeler takımın oyun almasını da zorlaştırdı.

8 Mayısta yayınlanan iletişim ödülünde eğer gönüllüler kazanırsa aileleriyle canlı olarak mesajlaşacaklar. Ancak eğer ünlüler kazanırsa ödül daha da büyük olacak. Çünkü ünlüler aileyle mesajlaşma ödülünün ardından aileleriyle canlı telefon konuşması da yapmışlardı. Ünlüler bu defa aileleriyle veya arkadaşlarıyla görüntülü konuşma yapabilecek.

8 Mayıs iletişim ödülünde de ünlüler ve gönüllüler adasında kıyasıya bir yarışma yaşandı. Yarışmanın kazananı sizce kim olacak? İletişim ödülüne çok değer veren iki takım arasında kim galip gelecek? Son 8 oyunda kaybedenin gönüllüler olmasından dolayı iletişim oyununda da bu takımın kaybetmesi sürpriz olmayacak.

Tıkla >>> Survivor 8 Mayıs Serhat sakatlandı mı? Serhat’ın sakatlığı ciddi mi? 8 Mayıs Serhat Furkan neden

Tıkla>>> Survivor 2017 11-12 Mayıs Acun’un Elemeden Önceki İlk Ödül Oyunu Sürprizi Ney?

Tıkla >>> Survivor 8 Mayıs 2017 84. Bölüm İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tıkla >>> Survivor 7 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Mayıs elenme adayları kim?

Tıkla >>> Survivor 2017 9 Mayıs 2017 Elem Potası Belli Oldu-(Tuğçe-Ogeday_Sabriye-Adem)

Survivor 2017 8 Mayıs 84. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

 

Comments are closed.