Survivor 5 Mayıs 2018 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 63. Bölüm


Güncelleme: 5 Mayıs 2018 : 23:17
0

Survivor 2018’de nefes kesen bir mücadele izleyenleri bekliyor. Büyük finale çok az bir süre kala bütün dokunulmazlık oyunları büyük bir dönem taşıyor. Survivor 5 mayıs dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Ada konseyinde kimin adı çıktı? Soruları izleyenler tarafından araştırılıyor ve mera ediliyor.

Bütün oyunlar yalan tek gerçek dokunulmazlık oyunu sloganıyla başlayan 5 mayıs dokunulmazlık oyunu sonucunda kazanan takım kim oldu sorusu bu hafta daha büyük önem taşıyor. Birleşme partisi öncesinde oynanan son iki dokunulmazlık oyunu cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek. Bütün yarışmacılar  akşam oynanacak dokunulmazlık oyununun önemini hissederek parkura çıktı. Merve, Ümit Karan’la yaptığı konuşmada dokunulmazlık oyununu asla kaybetmemeleri gerektiğini, kaybettikleri durumda aralarından birinin ismini yazmak zorunda kalacaklarını söyleyerek hırsını ve korkusunu ortaya koydu.

Ve dokunulmazlık oyunu için oyun alanında yerlerini alan yarışmacılar kazanmak için geldiklerini  ısrarla dile getirdiler. Oynanan ödül oyunları bir kenara dokunulmazlık oyunu her zaman oyuncular için hata kabul etmeyen bir oyun. 5 mayıs dokunulmazlık parkuru oldukça zorlu ve yorucu.

Parkur engellerle başlıyor ve yarışmacılar önce bir bariyeri atlıyor daha sonra farklı bir engelin altından geçerek su dolu bir havuza atlıyor. Uzun ve yorucu bir parkurun ardından en erken ve hızlı gelen yarışmacı atış avantajını yakalıyor. Atış konusunda yetenekli yada şanslı olan isim takımına ayıyı getiriyor. Bütün yarışmacılar başa baş bir mücadele vererek oyunu tamamladı.

Survivor 2018 5 mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtına geldiğimizde kazanan takım gönüllüler oldu. Eleme adayı çıkarmak zorunda kalan takım ise ünlüler oldu.

Acun Ilıcalı’nın tarafsız ve başarılı sunumuyla ekrana gelen programda heyecan giderek artıyor. Birleşme partisine gidecek asil kadronun bu hafta yapılacak olan veda konseyinden sonra belirlenmesi bütün yarışmacılara gerginlik yaşatıyor. Hepsi kendi takımlarının kazanması için elinden geleni yaptı.

Tırabi sahalara geri döndü fakat dönüşü muhteşem olmadı. Turabi çıktığı 4 oyundan sadece bir tanesinde başarılı olabildi. Bu da takım arkadaşları dahil bütün yarışmacıların dikkatini çekti. Ve Acun Ilıcalı’nın dün yaptığı açıklamayla Sema’nın kolundaki sakatlık nedeniyle bir süre oyunlarda yer alamayacağını açıkladı.

Survivor 2018 5 mayıs dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 63. bölüm eleme adayları kim?