Survivor 26 Mart 2018 Pazartesi Kim Elendi?


Güncelleme: 25 Mart 2018 : 23:33
0

Survivor 2018 25 mart pazartesi yine bir eleme heyecanı ile karşı karşıya geliyoruz. Son dokunulmazlık oyununda Survivor tarihinin en zor oyunlarından biri seçilmişti. Yarışmacılar ellerindeki minderlerle rakiplerini su dolu havuza düşürmeye çalıştılar. Kimi zaman tehlikeli anlara şahit olduğumuz yarışta kimi zaman eğlenceli dakikalar yaşandı. Yarışma sonunda herkesin merak ettiği soru survivor 26 mart kim elendi?

Gönüllüler takımı oyuna iyi bir başlangıç yaptı fakat Alstar takımı önceki yıllardan kaynaklanan tecrübesiyle kısa sürede durumu toparladı. Özellikle aralarında gerginlik olan Nagihan ve Sema arasında yaşanan karşılaşmalar nefessiz izlendi. Nagihan oyun kurallarını ihmal ettiği çıkan çok sayıda uyarı ve ihtar aldı. Tamamen güce ve dikkate dayanan oyunda en çok kaybeden Cumali oldu.

Allstar takımında Adem ve Hilmicem gibi bu alanda profesyonel isimlerin yer alması yine onlara avantaj sağladı. Turabi ve Adem başladığı tüm yarışları kazandı. Gönüllüler takımında en iyi olan isimlerden biri Funda diğeri Yağmur’du oldukça profesyonel ve sağlam hamlelerle rakibi alt etmeyi başardı. Fakat oyunun sonunda kazanan takım Allstar oldu.

Yarılma anında sık sık sakatlanmalar yaşandı. Yarışmada ilk sakatlanan isim Merve oldu. Merve’nin acıyla yerde kıvrandığı sırada Gönüllüler takımından  Batuhan’ın şov yapıyor demesi üzerine ortalık karıştı. Turabi ve Merve Batuhan’ın üzerine yürüdü. Sakinliğini koruyan Batuhan durumu olgunlukla çözdü. Turabi zaten kavgaya meyilli bir insan olduğu için kimse onu artık yadırgamıyor.

Diğer taraftan dokunulmazlık oyunlarının sadece insanların tek yeteneğine dayanan parkurlar olmasını doğru bulmuyoruz. Hızın, gücün, yeteneğin ve takım ruhunun aynı anda kullanıldığı parkurlar olması gerektiğini düşünüyoruz. Şimdi herkesin gözü survivor 2018 26 mart kim elendi, Survivor son elenen isim kim sorularının yanıtında.

Kaybeden gönüllüler takımı eleme potası için üç  yarışmacı ismi verecek. Bugüne kadar sadece tek dokunulmazlık oyununu kazanan  gönüllüler takımı kaybetmenin verdiği üzüntüyle zor bir konsey geçirdi. Fakat kazanan Allstar takımı adada bir hafta daha kalmanın verdiği huzurla ada konseyinde yerini aldı.

Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Cumali oldu. Haftanın en iyi performansı ise Birsen’in oldu. Takım oylaması Birsen ve Cumali’nin adaylarının açıklanmasının ardından eleme potası belirendi. Ramazan, Anıl ve Yağmur eleme potasında yerini aldı. Survivor 26 mart pazartesi kim elendi sorusunun yanıtını vermek oldukça güç. Bizim düşüncemiz adaya Ramazan veda edecek.

Berna – Funda: Funda

Turabi – Cumali: Turabi

Damla – Yağmur: Yağmur

Ümit Karan – Anıl: Ümit Karan

Sema – Nagihan: Sema

Adem Kılıçcı – Hakan Hatipoğlu

Merve – Birsen: Birsen

Turabi – Anıl: Turabi

Berna – Nevin Yanıt: Berna

Adem Kılıçcı – Ramazan: Adem Kılıçcı

Damla – Nagihan: Nagihan

Ümit Karan – Mustafa Kemal: Ümit Kara

Survivor 2018 26 mart kim elendi sorusu hakkında düşüncelerinizi sizlerde paylaşabilirsiniz.