Survivor 2019 Yarışmasında Dün Gece Kim Elendi?


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 11:55
0
survivor eleme

Acun Ilıcalı’nın en iddialı en eski programlarından bir tanesi Survivor. Nitekim her sene ağırlıklı olarak Dominik Adasında gerçekleşen yarışmanın sağlam bir izleyici kitlesi var. Kimi zaman çok ciddi iddialar ve tartışmalar olsa da Survivor yarışma programının belli bir izleyici kitlesi var. Nitekim özellikle bu seneki reytingleri istenen yeterlilikte olmasa da Survivor 2019 yine de hedef kitlesi tarafından izleniyor.

Bilmeyenlere Ufak Anımsatmalar 

Bu yıl yapılan yarışmanın en büyük farkı Türkiye ile Yunanistan arasında yapılması. Başlangıçta Türk takımı ayrı, Yunan takımı ayrı yarışır iken yarışmada reytingler istenildiği gibi gitmeyince takımlar tekrar bölünmüştü. Siyah ve Beyaz olarak iki ayrı takım oluşmuş bu iki takımda da hem Türkler, hem Yunanlılar yer alıyordu. Birleşme partisinden sonra yapılan ilk elemede Yunanlılar yazılmış ve Elfida ile Spiros arasında yapılan oylama sonucunda yarışmaya veda eden isim Elfida olmuştu. Yunanistan’da çok tanınan bir rap sanatçısı olan Spiros böylece adada kalmıştı.

Her hafta yarışmada bir kişi araba kazanır iken dün gece arabayı kazanan ise zorlu mücadeleden sonra Türklerden Atakan oldu ve sonrasında eyleme sonuçları için Konsey bölümü yayınlandı.

Dün Geceki Eleme Sonuçları 

Yapılan yarışmalarda bu hafta dokunulmazlığı kaybeden beyaz takım olmuş ve beyaz takımda Türkler Sabriye ismini yazarken Yunanlılar Okay ismini yazmıştı. Böylece başlangıçta son derece iki iyi arkadaş olan ama sonrasında Okay’a küfreden ve bundan da geri adım atmayan Sabriye karşı karşıya kalmıştı.

2017 senesinde yapılan Survivor yarışmasına da katılan Sabriye, bu seneki Survivor 2019 yarışmasına ara dönemde katılmıştı. Lakin  istenen performansı gösterememişti. Bir önceki yarışmada Adem ile kurduğu dostluğu bu sene adada kimse ile kuramaması da onun için bir diğer handikap oldu. Sonuç olarak da dün gece yarışmaya veda etti.

Sabriye Şengül Kimdir?

Türk Kickboksçu ve Boksör Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon’da doğdu. Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi boksör ve kick boksçular arasında bulunan Sabriye Şengül’ün 3 adet Türkiye şampiyonluğu bulunuyor. 2016’ senesinde İstanbul’da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu olmayı başarmıştı.

Sabriye, Kasım ayında Avusturyanın Viyana kentinde yapılan Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller’i yenerek Dünya şampiyonluğunu 2. kez kazandı.