Survivor 2018 Turabi Diskalifiye Olacak Mı?


Güncelleme: 28 Nisan 2018 : 01:25
1

Survivor 2018’de bir çok defa tartışma ve sataşmaların başrolünde olan Turabi 28 nisan oynanan ödül oyunu sırasında yine bir tartışma ve kavgaya karıştı. Bu sefer Acun Ilıcalı turabi’ye sert bir çıkış yaptı ve burası senin çiftliğin değil bu konuyla ilgili karar konseyde verilecek dedi.

Turabi’nin oyun alnında Anıl’ı ittirmesiyle başlayan gerilimde Turabi’nin küfür ettiği görülüyor. Arkasından Hakan ile tartışma yaşıyor. Bu sözlü sataşmaya tanık olan Acun Ilıcalı Turabi’nin son zamanlarda gösterdiği kural dışı davranışlara da atıfta bulunarak ceza alacağını söyledi. Turabi uyarı mı alacak yoksa diskalifiye mi olacak? Turabi son bir uyarı alacak ve oyunlara devam edecek.

Bundan bir kaç oyun önce parkurları söken ve kendine zarar verecek kadar etrafa saldıran Turabi hakkında verilecek karar herkes tarafından araştırılıyor. Fakat Turabi diskalifiye olmayacak.

Survivor 2018’de zaman geçtikçe ilerleyen performanslar ile birlikte nefesler tutuluyor. All star ve gönüllüler arasındaki mücadelede bazen sinirler gerilse de izleyicilere müthiş biz seyir keyfi sunuluyor. 3 mart cumartesi akşamı da Survivor’da büyük bir mücadele yaşandı. Türkiye Romanya arasında bir rövanş maçı yapıldı. Maç sırasında Turabi’nin yaptığı bir hareket onu çok zor durumda bıraktı. Turabi’nin bu davranışları akıllara Survivor 2018 Turabi diskalifiye olacak mı sorularını getirdi.


Survivor 2018 Emre Durak Kimdir?


Geçtiğimiz hafta Survivor’da Türkiye Romanya arasında kıyasıya bir mücadele yaşanmıştı. Nihat Doğan takım arkadaşlarının kendisini oynatmamasından ötürü sitemde bulunmuştu. 6-1 önde giden all star takımında bu olay sonrasında moraller bozulmuş ve 10-8lik bir yenilgi ortaya çıkmıştı. Survivor panoramalarda da bu durum çok eleştirilmiş ve Nihat Doğan’ın hata yaparak takımı düşürdüğü söylenmişti. Ardından Romanya ile bir rövanş maçı düzenlenmesi kararı alınmıştı.

Survivor’da 3 mart cumartesi akşamı Türkiye Romanya arasında yaşanan mücadeleye Turabi’nin hareketi damga vurdu. Kıyasıya geçen bir mücadelenin ardından Turabi, Roman yarışmacıya kum atarak tepki gösterdi. Roman yarışmacı duruma oldukça sinirlendi. Takım arkadaşları ile birlikte Turabi’ye kum attılar. Ardından Turabi, Roman yarışmacıların üstüne yürüdü. Takım arkadaşları bir yandan Turabi’yi korumak isterken bir diğer yandan onu durdurmaya çalıştılar.

Survivor 2018 başladığı günden itibaren kazanmayı çok isteyen Turabi, rakipleri ile bazı tartışmalara girse de bu tarz bir olay yaşamamıştı. Ancak roman takımına karşı yaptığı bu hareket Acun Ilıcalı tarafından hoş karşılanmadı. Konsey toplandığında durumu yeniden değerlendireceklerini söyleyen Acun Ilıcalı duruma sert tepki gösterdi.

Survivor’da oyundan kaynaklanam adrenalin yükselmesi, yarışmacıların bazen birbirlerine sert çıkışlarda bulunmasına neden oluyordu. Bu durum tolere edilmeye çalışılsa da bazı durumlarda olaylara müdahale ediliyordu. Turabi’nin roman yarışmacıya tepkisi de müdahale gerektiren bir durum oldu.

Turabi, yaptığı davranıştan dolayı muhtemelen uyarı alacaktır. Benzer durumun tekrarı halinde ise yarışmadan diskalifiye olabilir. Survivor 2018’de tartışmaların oyunlardan daha ön planda olmasını istemeyen Ilıcalı ve ekip arkadaşları, Turabi’ye yapılan uyarı ile birlikte takımlardaki diğer yarışmacılara da göz dağı vermeyi amaçlıyor.

Geçtiğimiz sezonda benzer tartışmalar yaşanmıştı. Survivor 2016’da Semih ile Zafer arasında yaşanan tartışma sonrasında Zafer diskalifiye olmuş, Semih ise takım değiştirmişti. Geçtiğimiz sezonda da Adem, Serhat benzer uyarılar almıştı. Turabi de Survivor 2018’deki ilk uyarısını almış oldu. Turabi’nin bu tarz agresif davranışları devam ettiği takdirde Survivor 2018’e veda edebileceği konuşuluyor.

Sizce Turabi Survivor 2018’den elenmeli mi? Turabi’nin diskalifiye olması gerekir mi? Turabi’yi Survivor 2018’de nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=ilrs4nlTO0I

1 YORUM

  1. Bence Turabi elenmeli. Turabi o sırada kaybetti ve yaptığı hiç sportmence değildi. Turabi’den önce bizimkiler kazanınca bizim takımdan biri gidip Romen takımın labutunu topla devirdi. O sırada Romenler birşey demedi. Adamlar sabretti. Ama kendileri kazanınca aynısını bizim takıma yaptı. Burada objektif olalım. Her iki kısımda da bizimkiler hatalı

Comments are closed.