Survivor 2018 Şarkı Yarışmasını Kim Kazandı? Birleşme Partisi Kim Hangi Şarkıyı Söyledi?


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 00:16
1

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 2018’de beklenen birleşme partisi nihayet geldi çattı. Birleşme partisinin ardından yarışmacılar daha zorlu ve yorucu bir maratona başlayacak. Finale sayılı günler kala yarışmacıların güç toplaması için yapılan Birleşme partisinde yapılan şarkı yarışmasında kazanan kim oldu? Survivor 2018 şarkı yarışmasını kim kazandı? 

Eğitimli bir ses sanatçısı olan Murat Ceylan, söylediği yabancı şakıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Parkurlarda rüzgar gibi esen Sema sahnede de herkesi etkilemeyi başardı. Yıldız Tilbe’ye ait olsun mu olmasın dert sana uğramasın şarkısını oldukça güzel seslendiren Sema güçlü bir alkış aldı. Yağmur Nil Karaibrahimgil’e ait bütün kızlar toplandık şarkısını seslendirdi. Mustafa Kemal nayino isimli duygusal şarkıyla performansını gösterdi.

Gönüllüler takımının başarılı yarışmacılarında biri olan Anıl, kandırdım nazlı yari isimli şarkıyla jüriye kendini beğendirmeye çalıştı. Hilmicem ise bu yaz en çok dinlenen şarkılardan biri olan günah benim suç benim isimli şarkıyı seslendirdi. Birleşme partisinin en çok eğlenen isimlerinden biri olan Merve saydım şarkısını söyledi.

Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hakan ise Kimseyi tanımadım ben senden daha güzel isimli pop şarkıyla jüriyi etkilemeye çalıştı. Damla ise ben böyleyim isimli hareketli şarkıyla sahnenin tozunu attırdı.

Ümit Karan ise söylediği duygusal yabancı şarkıyla herkesin en çok konuştuğu isim oldu. Turabi sahneye sazıyla çıktı ve bir tek seni sevdim gerisi yalan türküsüyle çok beğenildi. Adem; şu Fırat’ın suyu akar serindir türküsünü tüm içtenliğiyle seslendirdi. Nagihan, Demet Akalın’ın hareketli parçası bebek şarkısını söyledi.

Eğlenceli ve keyifli anların ardından sıra puanlamaya ve jürinin kararına geldi. Survivor 2018’de her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen şarkı yarışması hem izleyenlere hem yarışmacılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Jüri üyeleri Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak’ın katkılarıyla unutulmayacak bir gece yaşandı.

Survivor 2018 birleşme partisinde düzenlenen şarkı yarışmasını kazanan isim Merve oldu. 

 

 

1 YORUM

  1. TABİKİDE KAZANANNNNNNNNN
    MERVE AYDIN ???
    BİRLEŞME partisi hiç güzel geçmedi ya keşke şarkı yerine dans yarışması olsaydı hilminin dansını özledik Ah ah acun sen neden şarkı yarışması yaptın?????????
    ??? ÜMİT KARAN ÇOK ŞİRİNDİ YA ABİM BENİM YA ?????
    SEMA ÇOK GÜZEL SÖYLEDİ ASLINDA AMA İKİNCİ SÖYLEDİĞİ ŞARKI OLMADI SEMA YA İYİ SÖYLEYEMEDİN ONU??????
    HAKAN GÜZEL SÖYLEDİ ASLINDA AMA SEÇMEDİLER OLSUN ????
    BEN ADEMİ TUTUYORUM AMA SEÇMEDİLER NASIL SEÇME’SİNİZ YA ADEM FISTIK GİBİ OKUDU VE ÇOK DUYGUSALDI YA BEN OLSAM ADEM KILIÇIYI SEÇERDİM? BENDE AĞRILIYIM ??
    ANIL EH İŞTE İYİ SÖYLEDİ ?
    AYYYYY NAGİHAN KIZ SESİN BORUDAN GELDİ SANDIM?? YERİMDEN HOPLADIM SEN ŞARKIYA BAŞLAR BAŞLAMAZ ??? AMA SENİ ÇOK SEVİYORUM KIZ NAGİ??

Comments are closed.