Survivor 2018 Ramazan Neden Bayıldı? Ramazan’a Ne Oldu?


Güncelleme: 10 Mart 2018 : 01:43
0

Survivor 2018’de gün geçmiyor ki bir sakatlık haberi almayalım. Kaybettikleri ödül oyunları sonucunda açlık sınırında yaşayan gönüllüler takımından Ramazan oyun alanında fenalaşarak yere yığıldı. Ada şartlarının giderek ağırlaştığı, parkurların giderek zorlaştığı Survivor 2018’de son sakatlık haberi gönüllüler takımından geldi. Survivor 2018’de Ramazan’a ne oldu? Ramazan neden bayıldı?

Survivor’da 10 mart ödül oyunu için Allstar ve gönüllüler takımı oyun alanında yerlerini aldılar. Acun Ilıcalı oyun sonunda kazanılacak yemek ödülünü açıkladı. Takımlar ödül karşısında kendilerine hakim olamadı ve sevinçten çığlık attı. İki takımda ödül oyununu kazanmak için daha da hırslandı. Özellikle son 11 oyunu üst üste kaybeden Gönüllüler takımı ödül için daha istekliydi. Ayrıca ödülün sonunda kazanan takım Romanya ile yarışma hakkı kazanacaktı.

Fakat sürpriz bir olay yaşandı ve oyun alanında beklerken Ramazan birden yere yığıldı. Ramazanın aniden fenalaşmasıyla takım arkadaşları başına toplandı. Ramazan’ın açlıktan bayıldığı apaçık ortada. Ramazan takımın en iyilerinden ve en çok karşılaşmaya çıkan isimlerinden. Muhtemelen açlık ve beden yorgunluğu bir araya gelince vücut daha fazla dayanamadı ve patlak verdi. Survivor 10 mart oynanan ödül oyununda yaşanan talihsizlik sonrasında Ramazan’a ne oldu? Ramazan neden bayıldı? Ramazan neden yok soruları sıklıkla sorulmaya başladı.

Geçtiğimiz haftalarda Ecem’in sakatlanarak adaya veda etmesi, Gamzenin yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye olması, Melih ve Hakan’ın sakatlıkları nedeniyle bir süre oyunlarda yer almaması ve son olarak tüm bunların üzerine Ramazan’ın yaşadığı baygınlık gönüllüler takımını daha zor durumda bırakacak. Umarız Ramazan’ın önemli bir sorunu yoktur ve en kısa zamanda kendisini parkurlarda görürüz.

Gönüllüler takımından Ramazan’ın neden bayıldığı konusunu sizler için paylaştık. Konuyla ilgili yorum ve görüşlerinizi bekliyoruz.

Survivor 2018 Ramazan neden bayıldı? Survivor Ramazan’a ne oldu?