Survivor 2018 İzlendi mi? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 11:00
0

Acun’un amiral gemisi Survivor’ın 2018 yılı sezonu 10 Şubat cumartesi itibari ile açılmış oldu. Performans, hırs, ada içi dengeler gibi bir çok unsuru içinde barındıran Survivor yarışmasında All Star ve Gönüllüler arasında kıyasıya rekabet Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Peki Survivor eski izlenme performansını hala sürdürüyor mu? Yoksa yarışma eski havasını vermiyor mu?

İlk bölümü !0 Şubat 2018 Cumartesi günü ekranlara gelen Survivor’ın bu seneki sezonunda bazı değişikliklerin olacağını Acun daha önceden katıldığı bazı programlarda söylemişti. Örneğin All Star kadrosundan bir ismin Gönüllüler takımına geçecek. Ödüllülerde ve  kulvarlarda bazı değişiklikler olacak. Tabi yine diğer taraftan İstanbul’da Survivor Taksi olarak yeni bir uygulama başlatıldı. Artık İzleyicilerin yarışmaya katılımı daha üst perdeden sağlanmaya çalışılacak. Peki tüm bu değişiklikler ışığında Survivor 2018 izlenme oranları nasıl? Yeni versiyon tuttu mu? İzlendi mi?

Survivor 018 ilk bölümü ile aldığı reyting oranlarına baktığımızda oldukça iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Her 2 kategoride de ilk sırayı alan Survivor Total’de 12,33 ile, AB’de 10,59 ile ve son olarak ABC!’de ise 11,74 reyting oranı ile birinciliğe oturdu. Tabi bu performans ne kaar uzun sürecek, yeni diziler surviorın koltuğunu sallar mı gibi düşünceler şimdiden konuşulmaya başlandı.

[mavitext]Survivor 2018 Marcus Kimdir? Mesleği Ne?[/mavitext]

Ancak son olarak şunları söyleyebiliriz. Survivor yaklaşık 13 yıldır televizyon macerasına devam ediyor. Yayınlandığı her yıl tv ekranlarında en çok izlenen yapımlar arasında olan Survivor, bu özelliğini devam ettirecek gibi. Sevilen ve her yaştan birey tarafından ilgi ile izlenen yarışma programı bu senede en çok izlenenler arasında yerini alacak.

[mavitext]10 Şubat 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları- Survivor -Gülizar[/mavitext]

Survivor 2018 Tanıtım Fragmanı İzle

https://www.youtube.com/watch?v=s2zJ4lyGrmA