Survivor 2018 Hakan Yarışmadan Çıktı mı? Geri Gelecek mi?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:52
1

Survivor’da ne yazık ki bazen istenmeyen kazalar da olabiliyor. Ki geçtiğimiz gün sakatlanan Hakan Hatipoğlu da bu beklenmedik kazalardan birisini yaşadı. Survivor 2018’in ilk ciddi sakatlanması olarak kayıtlara geçen olayda neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalı. Tabi olay sonrası Hakan yarışmaya devam edecek mi? Yarışmadan ayrılacak mı? Aldığımız bilgileri de sizlerle paylaşıcaz.

Hakan ödül oyununda parkurda ipli bir tünelden geçerken kafası ipe takılıyor. Çığlık atarak bağıran Hakan’a hemen doktor ve acil sağlık ekibi hemen müdahale ediyor. Tabi o anda diğer yarışmacıların hal ve tavırlarıdan olayın ciddi bir şey olduğu izleyenlerin de dikkatlerinden kaçmıyor. Peki Hakan Hatipoğlu’na ne oldu. Ciddi bir sakatlık söz konusu mu? Devam edecek mi yoksa yarışmaya erken mi veda edecek?

Evet bu konu ile ilgili ciddi bir araştırma sürecine girdik. Konu ile ilgili çok dm ve email aldığımız için siz değerli takipçilerimizle aldığımız bilgileri paylaşmak istedik. Aldığımız bilgilere göre Hakan’ın kaşı açılmış. Büyük olasılık kaşında problem var. Kaşına 3 dikiş atılmış. Hakan’ın boyununda da aldığı darbe sonucu ödem oluşmuş. Ve tahmini 2 hafta oyunlarda yer almacak. Hakan Hatipoğlu’na geçmiş olsun dileyip Allah acil şifalar versin diyoruz. Peki bu akşam ödül oyununu kim kazanacak. İşte kısa bilgiler…

[kirmizitext]Survivor 2018 16 Şubat Cuma Ödül Oyununu Kim Kazandı?[/kirmizitext]

Hakan Hatipoğlu’nun Sakatlandığı Anlar

Bu akşam önemli bir ödül oyunu var. Ödülün yiyecek olduğu yönünde ciddi duyumlşar aldık. Kazanan takım enfes bir yemek ödülü ile ödüllendirilecek. Ödül oyununu %70-80 Gönüllüler kazanacak. Survivor 2018 16 Şubat Cuma ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz. 16 Şubat ödül oyununda yaşanacaklar, analizler ve yorumlar sizler için derledik.

[kirmizitext]Survivor 2018 16 Şubat Cuma Ödül Oyununu Kim Kazandı?[/kirmizitext]

Comments are closed.