Survivor 2018 Funda Alkayış Kim? Kariyeri Ve Hayatı


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 04:32
0

Survivor Funda Alkayış kim? Sosyal medya ve google üzerinden en çok araştırılan konular arasında  Survivor yarışmacıları yer alırken, Survivior Funda Alkayış kim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık. 10 şubat cumartesi ilk bölümü ile ekrana gelen Survivor 2018 için en az yarışmacılar kadar izleyenler de heyecanlı. Survivor Funda Alkayış kim, Survivor Funda’nın mesleği, Survivor Funda’nın eşi, Survivor Funda Alkayış hakkında tüm detaylı bilgiler haberimizin devamında…


Survivor 2018 Melih Özkaya Kim? Yaşı, Mesleği


Survivor Allstar kadrosu geçtiğimiz günlerde ses getiren bir tanıtım fragmanıyla açıklanmıştı. Survivor gönüllüler takımı ise merakla beklenirken sonunda birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıların yer aldığı kadroyu tanıma fırsatını yakaladık. Survivor 2018 yarışması son 12 yılın en iyilerini kapıştırmaya hazırlanıyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Survivor Funda Alkayış kim? 

2018 sezonunun en iyi açılışını yapmak için geri sayıma başlayan Survivor 2018 muhteşem bir kadro ile izleyenlerini atmosferine almayı hedefliyor. Dominic Cumhuriyetinde yapılacak olan Survivor 2018’de yine nefes kesen mücadelelere tanıklık edeceğiz. Son 12 yılın en çarpıcı mücadelesi olacak diyoruz çünkü Survivor gönüllüler takımında yer alan birbirinden iddialı isimler arasında Kick Boks Dünya Şampiyonu Funda Alkayış de bulunuyor.

Survivor 2018 Funda Alkayış, 1987 Mersin doğumludur. 1.67 boyunda ve 55 kg ağırlığında olan Survivor Funda Alkayış lisans eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulunda tamamlamıştır. Profesyonel spor hayatına 2009 yılında sadece zayıflamak amacıyla başlayan Survivor Funda Alkayış tam bir Kickboks tutkunu olmuştur ve zaman içinde başarıdan başarıya koşmuştur. Survivor Funda,  Ali Alkayış ile evlidir. Eşi aynı zamanda menajerliğini de yapmaktadır.

Ülkemizi Kickboks, Wushu ve MuayThai de başarıyla temsil eden milli sporcu Funda Alkayış dünya 2.liği, dünya 3.lüğü, 27 kez Türkiye şampiyonluğu ile başarı merdivenlerini hızla tırmanmıştır. Ayrıca 24 maç 23 galibiyet ve 6 nakavt ile alanında en iyilerin listesine girmiştir. Kickboksun sadece erkeklerin yaptığı bir spor olarak algılanmaması gerektiğini pek çok kadının da bu alanda isterse başarılı olacağını vurguluyor.

“Onların gücünü herkes biliyor, ama benim ne kadar güçlü olduğumu kimse bilmiyor” sözleriyle ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan Funda Alkyış Survivor 2018’in en çok konuşulan isimlerinden olmaya aday bir isim.  Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya mücadelesine ve zorlu yaşam savaşına sahne olan Survivor 2018’in en iddialı isimlerinden Funda Alkayış WAKO Kickboks dünya şampiyonası 50 kg’da dünya şampiyonu olmuştur. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Survivor Fulya Alkayış, şimdiden geniş bir fan kitlesine ulaşmayı başardı.

Survivor Funda Alkayış kim, mesleği, özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenleri sizlerle paylaştık. Survivor Funda Alkayış hakkında eklemek istediğiniz bilgileri yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Sizce Fulya Alkayış finalistler arasına girebilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Survivor Funda Alkayış instagram hesabı: @fundaalkayis

Survivor Funda Alkayış twitter hesabı : @fundadiken

 

https://www.youtube.com/watch?v=gPMpzoSUsuo