Survivor 2018 Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Yayınlanmayacak mı?


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 01:32
0

2018 yılının belki de en çok beklenen fragmanı olan Surivor 2018 Fragmanı heyecanla beklenmekte. 10 Şubatta başlanacağı duyurulan yarışma için tüm hazırlıklar tüm hızıyla devam ettiği bilgisi tarafımıza geliyordu. Yarışmacıların fragman çekimlerininde hızlı bir şekildegerçekleştiği bilgisi kulislere düşmüştü. Ancak son dakika bilgisi Survivor fanları için üzüntü ve aynı zamanda bir gurur kaynağı oldu. Nasıl mı?  İşte detaylar… Survivor 2018 Tanıtımı Neden Yayınlanmadı? 

Bildiğiniz gibi Acun katıldığı programlarda veya sosyal medya hesabında bu sene ki Survivor’ın çok farklı olacağını hem yarışmacılar hem de izleyiciler için bir çok sürprizleri de içinde barındıracağının altını çizmişti. Hatta bu senen Survivor 2018 yarışması için Survivor Taxi uygulamasını getireceklerini söylemiş ve bu haber sosyal medyaya çok önceden düşmüştü. Survivor Taxi uygulaması nasıl olacak, detaylı bilgileri buradan okuyabilirsiniz. Böyle sürprizlerle dolu olan survivor 2018’in fragmanı da bu açıklamalardan sonra başka bir heyecanla beklenir oldu. Ancak haftalar geçti fragman yayınlanmadı.

[kirmizitext]Survivor Taxi Nerede? Nasıl Bineriz? İletişim Sayfası için tıkla[/kirmizitext]

Sosyal medyada yarışmanın fanları tarafından anketler düzenlendi, “fragmanı isteriz” hastagleri ile sosyal medyada seferberlik bile ilan edildi. Ancak beklenen fragman bir türlü gelmiyordu. Ve sebebi çok kısa bir süre önce açıklandı.

İlke önce sosyal medyaya düşen haberde kısaca şunlar vardı. İçinde bulunduğumuz Afrin Harekatı nedeni ile Survivor 2018 fragmanının yayınlanmayacağı bildirildi. Fragmanda yarışmacıların savaşma kelimesini sıklıkla kullanmalarından dolayı yapı şirketinin yaptığı toplantılar sonucunda fragmanın yayınlanmaması kararı çıkmış. Bence çok ince ve iyi bir düşünce. Tekrar Acun’u ve Acun Medya’yı kutlarız. Bakalım yarışma ile ilgili ilerleyen günlerde başka gelişmeler yanaşacak mı, hep beraber görecez.

Survivor 2018 All Star ünlüler tanıtımı!