Survivor 2018 Damla Can Kimdir? İşi Hayatı Kariyeri


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:49
0

Survivor 2018’in başlamasına sayılı günler kala Survivor Allstar kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Survivor 2016 gönüllüler takımında yarışan Damla Can, Allstar kadrosunda tekrar mücadele verecek. Survivor Allstar 2018 Damla Can kimdir? Özel hayatı, kariyeri ve işi hakkında tüm merak edilenler.


Survivor 2018 All Star Kadrosunda Kimler Var? İşte O İsimler!


10 Şubat 2018’de başlayacak olan Survivor için tüm yarışmacılar özenle seçiliyor. Allstar kadrosunda Turabi, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Sema Apak, Nihat Doğan ve Ümit Karan gibi yarıştığı döneme performansıyla damga vuran isimler yer alıyor.

Damla 2016 Survivor kadrosunda performansı ve hırsıyla öne çıkan isimlerdendi.  Çeyrek finalde Nagihan ve Semih’i eleyerek Yarı finale kalmayı başardı. Fakat yarı finalde Serkay ve Atakan karşısında yeterli oyu alamadığı için elendi.  Yarışmadan sonra adını geniş kitlelere duyuran Damla, Survivor Allstar’da büyük avantaja sahip.

Gelmiş geçmiş en zorlu ve çetin mücadelenin verileceği Survivor Allstar kadrosuna dahil olan Damla Can, çalışmalara başladı. Zorlu ada şartlarında birbirinden zor parkurlarda hem ödül hemde adada kalmak için kıyasıya mücadele vermeye hazırlanan Damla Can oldukça iddialı.

Survivor 2018 Gönüllüler takımı da en az Allstar yarışma kadrosu kadar güçlü, daha çok spor geçmişi olan, mücadele ruhuna sahip insanlar arasından çeşitli aşamalardan geçirilerek seçiliyor. Iğdır’dan İstanbul’a kadar yürüyerek gelen Cumali Akgül Survivor 2018 gönüllüler kadrosunda mücadele verecek isimlerden bir tanesi.

Survivor 2018 Allstar Damla Can Kim? 

Survivor 2016 gönüllüler takımının en dikkat çeken isimlerinden Damla İzmir doğumludur. 1.71 boyunda 56 kg ve 27 yaşındadır.  Damla özel bir spor salonunda, Jimnastik, step, aerobik ve fitnes dersleri veriyor. Düzgün fiziği ve mücadeleci ruhuyla öne çıkan isimlerden olmayı başaran Damla Can Survivor Allstar kadrosunun en iddialı isimlerinden.

Sizce Damla Can Survivor Allstar 2018’de şampiyon olur mu? Damla’nın performansını nasıl buluyorsunuz? Sizin Survivor 2018’de favori yarışmacınız kim? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=ghyBVXVjVgA