Survivor 2018 Büyük Ödülü Kim Kazanacak? Beğendiğin Yarışmacıya Destek Ol!


Güncelleme: 26 Mart 2018 : 16:38
1

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor, 2018 yılında da bomba bir sezonla açılışı yaptı. Yarışma dolu dizgin devam ederken finale kalacak isimler de şimdiden merak ediliyor. Survivor 2018 büyük ödülü, Kıbrıs finalini kim kazandı sorusunun cevabını yazımızda bulabilir ve kazanmasını istediğiniz oyuncuya yorumlarınızla destek olabilirsiniz. Survivor 2018’e damga vuran isimler kimler? İşte detaylar.

Bildiğiniz gibi Survivor 2018, Şubat ayının ilk haftasında Tv8 ekranlarında başladı. Gönüllüler ve Ünlülerden oluşan 2 kadro, Dominik adasındaki zorlu parkurlarda ve ada içi ilişkilerde kıyasıya bir rekabete girdiler. Her iki takımda da iddialı isimler vardı.

Diğer taraftan yarışmaya yönelik eleştirilerde gelmedi değil. Acun’un iki takım arasındaki dengeyi kuramadığı için sonradan bir çok oyuncuyu yarışmaya dahil ettiği yönünde yorumlar yapıldı. All Star (Ünlüler) takımının gözle görülür derecedeki üstünlüğü izleyiciler tarafından haksızlık olarak değerlendirildi. Survivor 2018 finalini etkileyecek olan bu dengesizlik ile ilgi büyük finale kadar neler değişir bilinmez ancak Acun’un biran önce bir şeyler yapması gerekiyor. Peki yarışmada hangi isimler göze çarpıyor?

Öncelikle performans tablosuna baktığımızda Adem Kılıçcı’nın 68 başarı puanı ile 1.sırada olduğu görülüyor. Adem’i 68 puanla Damla Can takip ediyor. Nagihan ve Sema ise sırası ile 67-65 puanlarla ilk 4 sırada yerlerini aldılar. Listenin 5.sırasında Hakan Hatipoğlu 64 puanla kendisine yer buldu.

İlk beş isim bu şekilde belirlendi. Tabi bu daha yarışmanın 2. ayında karşımıza çıkan durum. Daha neler olur bilinmez. Ancak hem sitemize gelen mesajlardan hem de sosyal medyada yarışmanın fanlarından yapılan yorumlardan bazı isimler netleşti gibi. Survivor 2018 Büyük finale kalacak isimleri yer yer bu yazımız altında sizlerle paylaşıcaz. Survivor 2018’de şuana kadar 8 yarışmacı elendi. 29 bölüm yayınlandı, 44 gün geride kaldı, 594 oyun oynandı, 86.854 metre koşuldu ve 5.264 atış yapıldı.

Yine istatistiki bilgilere baktığımızda pussle oyunlarında Sema’nın önde olduğunu görüyoruz. Sema en hızlı puzzle yapan yarışmacı olarak liderlik koltuğunda. Oynadığı 10 oyunda 16,3 sn’lik tamamlama süresi var. Hız konusunda ise Murat’ın hızlı olduğunu görüyoruz. Oynadığı 15 oyunda sn’de 1,73 m yol katederek şuan için adanın en hızlısı olarak kayıtlara geçti. Atış konusunda 5 oyunda %65,63 başarı oranı ile Gizem birinci sırada.

Şuan için Finali görür denilen isimler Adem, Sema, Nagihan üçlüsü. Sizlerde favori yarışmacınızı yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. dizihaberci.com olarak en çok ismi yazılan yarışmacıya 20 adet sms mesajı gönderilecektir. Parmaklar klavyeye. Destek ol.

1 YORUM

Comments are closed.