Survivor 2018 Berkan Karabulut Kimdir? Yaşı, Mesleği, Nereli?


Güncelleme: 14 Şubat 2018 : 00:23
3

Survivor 2018 10 Şubat cumartesi günü ekranlara merhaba dedi. Yarışma programı ilk hafta yüksek  reyting oranları ile sürdürürken yarışmada ilklerde yaşanmaya devam ediyor. Survivor 2018’de gönüllüler takımına yeni bir isim dahil oldu. Bu isim Berkan Karabulut. Peki Survivor 2018 Berkan Karabulut Kimdir? Yaşı, Mesleği, Nereli?

Berkan Karabulut, Kişisel eğitimci ve plates hocasıdır. Aynı zamanda Fit 2 Move işletmesinin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine kendisini geliştirmektedir. 2011 yılında Bilecik Üniversitesinde okumaya başlayana Berkan Karabulut 2015 yılında mezun olmuştur.

Berkan Karabulut sadece kasları çalıştırmakla kalmıyor aynı zamanda insan ruhunu ve moralini de eğitmesi gerektiğini vurguluyor. Bunu ise şu ifadelerle izah ediyor; “Antrenman öncesi ve sonrası strechinglerimizi yapmayı unutmayalım! Unutmayalım ki ;yağını dökmediğimiz çok güvendiğimiz arabamız bile bizi birşekilde öyle yada böyle yarı yolda bırakacaktır. Kaslarımızın gerginliğini azaltırken aynı zamanda ruh sağlığımızı da rahatlatabiliyorsak, daha ne olsun”

[kirmizitext]Survivor 2018 Marcus Neden Yok? Diskalifiye mi Oldu?[/kirmizitext]

Berkan Karabulut’un başarı ve zafere ilişkin bu sözleri sanki Survivor için yazılmış gibi; “Başarı ve zafer bugüne dek her koşulda iyisiyle ve kötüsüyle inananların olmuştur. Aynı zaman da hedefine ulaşma doğrultusunda çıktığın yoldan ayrılman inancını çoktan kaybettiğin anlamına gelir ve hedefi uzaktan izlemek zorunda kalırsın. Fakat inancını yitirmeyip çalışmaktan ve tüneli kazmaya devam etmekten vazgeçmez, işi oluruna bırakırsan sonunda öyle yada böyle kazanan sen olacaksın .”Akıt terinin son damlasını yerlere, boşalt öfkeni göklere, çıkart içindeki gerçek seni” çevrendeki tüm Varlıkların görebileceği yerlere ve bırak kendini huzura, son olarak inan sonucu umursamaksızın kendin için en iyisine en hayırlısına , unutma ki sonunda senin ve sana inanan insanların inancı getirecektir başarıyı.”

3 YORUMLAR

Comments are closed.