Survivor 2018 4 Mart Pazar Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 13:59
0

Survivor 2018 4 mart dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Yarışmacıların adada kalmak için kıyasıya mücadele verdiği Survivor 2018 pazar dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı’nın  her fırsatta dile getirdiği bütün oyunlar yalan dokunulmazlık oyunu gerçek sözleriyle ciddiyetini vurguladığı dokunulmazlık oyununu kazanan takım Allstar mı Gönüllüler mi oldu? İşte ayrıntılar…

Survivor 2018’de 3. haftayı geride bırakırken takımlar adada kalmak için birbirleriyle kıran kırana bir mücadele veriyor. Survivor 2018’de 3. hafta eleme korkusu yaşamak istemeyen iki takımda her şeyini ortaya koyarak zorlu parkurlarda  nefes kesen bir performans sergileyecek. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde 4 eleme adayı çıkarmış ve halk oylamasında en düşük oyu alarak adaya veda eden isim Gizem olmuştu.

Diğer taraftan iki haftadır dokunulmazlık oyunlarını kazanan Allstar takımı ise korkusuz ve rahat bir hafta geçirdi. Aslında Allstar takımı 3 haftadır sergilediği üstün performansıyla hem ödül oyunlarını hemde dokunulmazlık oyunlarını kazanmayı başarıyor. Gönüllüler takımı ise oldukça talihsiz ve zorlu bir hafta geçirdi. Son oynanan ödül oyunlarının tümünü kaybeden gönüllüler takımı hem fiziksel hem psikolojik çöküntünün içindeler.

Gönüllüler takımında Anıl Ramazan Melih ve Yağmur yıldızı parlayan isimler. Takımın aldığı başlıca sayıları da bu isimler kazandırıyor. Fakat ne yazık ki bu kadarı yeterli olmuyor. Uzun süredir ödül oyunlarını kazanamayan ve güçsüz düşen Gönüllüler takımının en kısa zamanda silkelenip kendilerine gelmeleri lazım. İstatistiki verilere göre Gönüllüler takımı bugüne kadar üst üste oyun kaybeden ilk takım. Yarışmanın takipçileri karşılaşmaları artık sonucu bilerek talip ediyor. Özellikle Nagihan, Turabi, Ümit Karan ve Damla performanslarıyla parmak ısırtan isimler. Şimdi herkes tarafından merak edilen soruya gelelim… Survivor 2018 pazar dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Survivor 2018 4 mart oynanan karşılaşmada kazanan takım hangisi oldu?

Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından Gizem hem hayallerine hemde adaya veda etmek zorunda kalmıştı. Gönüllüler takımından Allstar takımına geçen Ecem Karaağaç ise sağlık problemleri nedeniyle diskalifiye olmuştu. Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamayla Ecem’in yerine Gizem Kerimoğlu’nun geleceği öğrenilmişti. Tüm bunların yanında Survivor 4 mart dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde 3 eleme adayı çıkaracak ve sms oylamasında en düşük oyu alan isim yarışmaya veda edecek.

Hırs, azim, kararlılık ve takım ruhunun bir araya gelmesiyle oluşan Survivor ruhunu en iyi şekilde yansıtan oyunlara taşıyan takım başarıyı yakalıyor. Survivor 2018 4 mart pazar dokunulmaz oyununu kim kazandı? Survivor 2018 4 mart pazar dokunulmazlık oyununu Allstar takımı kazanacak. Adaya veda eden isim gönüllüler takımından olacak.