Survivor 2018 29 Nisan Turabi Neden Yok? Nerede? Neden Oynamıyor?


Güncelleme: 29 Nisan 2018 : 13:54
1

Survivor 29 nisan oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Turabi’nin olmaması dikkat çekti. Yarışmanın takipçileri Turabi neden yok, neden oynamıyor, nerede sorularına yanıt aradı. Turabi 28 nisan akşamı gerçekleşen ada konseyinde bir süre oyunlarda oynamama cezası aldı. İşte detaylar…

Survivor 2018 Turabi Neden Yok? Neden Oynamıyor?

Survivor 2018 kıran kırana mücadelenin hakkını veren bir yarışma oldu. Özellikle Turabi’nin son zamanlarda fevri çıkışları ve kontrolsüz davranışları herkesin dikkatini çekiyordu. Kaybettikleri ödül oyun sonrasında defalarca parkurları kıran yıkan Turabi, kendine bile zarar vermiş ve eline dikiş atılmıştı.

Dün oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Anıl’la aralarında kısa bir tartışma yaşandı. Anıl gönüllüler takımına ayrılan alanda takımına destek verirken yanında Turabi geliyor ve Anıl’a omuz atıyor. İkili arasında kısa bir tartışma yaşanıyor. Olaya tanık olan Acun Ilıcalı, Turabi’yi aynı davranışı bir daha yapmaması üzerine uyarıyor. Yarışmanın sonunda oyunu galibiyetle tamamlayan taraf ünlüler oluyor. Uzun süre mağlubiyetin ardından oyun kazanan ünlüler takımı sevinçlerini yaşarken Mustafa Kemal Anıl’ı iterek düşürüyor. Hakan Anıl’ı düşürenin Turabi olduğunu sanarak onu uyarıyor.Ve Turabi ile Anıl arasında Hakan’ın da dahil olmasıyla sert bir tartışma yaşanıyor. Turabi küfürleri, tehditleri hakaretleri savuruyor.

Yarışmacının sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı’nın Tırabi’ye uyarısı bu sert oldu. Burası senin çiftliğin değil diyerek Tırabi’ye kendi kurallarını uygulayamayacağını söylüyor. Daha önce de kontrolsüz davranışların olduğunu ve akşam konseyde kendisiyle ilgili bir karar verileceğini söylüyor.

Akşam gerçekleşen konseyde Acun’un açıklamasıyla Turabi 5 oyun ceza aldı. Üstelik oyun alanına dahi gelemeyecek. Survivor 2018 29 nisan Turabi neden yok neden oynamıyor sorularını sizler için yanıtladık.

Daha önce defalarca uyarılan Turabi’nin kesinlikle diskalifiye olması gerektiğini düşünen geniş bir kitle var. Sizce Turabi diskalifiye olmalı mıydı? Anıl- Turabi kavgasında kim haklı?

 

1 YORUM

  1. Turabi madem sakat o adamın ne özelliği varda orda tutuluyor yarismayan bi oyuncunun orda olmaması lazım gönderilsin ordan

Comments are closed.