Survivor 2018 27 Mayıs Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 82. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 27 Mayıs 2018 : 04:31
0

Survivor 2018’de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. İlk dokunulmazlığı kazanan ünlüler takımı derin bir nefes alırken 2. karşılaşma için 27 mayıs pazar akşamı oyun alanında yerlerini aldılar. 27 mayıs pazar akşamı ekrana gelen ve her anı heyecan fırtınası estiren Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dokunulmazlık oyununda ilk eleme adayları belli oldu. Stresli geçen bir ada konseyi sonucunda dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı 2 eleme adayı çıkardı. Takım içinde yapılan oylamada 4 kişi tarafından adı yazılan Yağmur ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda başarılı olan Damla ise Hakan’ın adını verdi. Ve böylece pota belirlendi. Dokunulmazlık oyununa damga vuran diğer bir olay ise Damla oldu. Dokunulmazlık oyununda yarışmak istemediğini söyleyen Damla bireysel dokunulmazlık oyununda oynayıp birde bireysel dokunulmazlığı kazanınca takım arkadaşlarının tepkisini aldı. Aslında haksız da sayılmazlar. Damla’nın bu tavrı hiç de profesyonel değil.

Şimdi gözler 27 mayıs pazar 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunda. Sorunun cevabına gelmeden önce olaylı dokunulmazlık oyununda neler yaşandığını hatırlayalım. Dokunulmazlık parkuru Survivor’ın en zorlu parkurlarından biriydi. Oyun anında zaman zaman sinirler gerildi ve tartışmalar yaşandı. Özellikle Turabi ve Adem arasında yaşanan tartışma Acun Ilıcalı’nın araya girmesiyle son buldu.

Gönüllüler takımından Yağmur yarışın en başarısız ismiydi ve sık sık takım arkadaşlarının telkinlerine maruz kaldı. Önceki yıllardan oyuna aşina olan Nagihan ve Hilmicem ikilisi oyunun başarılı ismlerindendi. İlk dokunulmazlığı kazanan ünlüler takımı biraz daha motive bir şekilde oyuna başladı fakat ilerledikçe onların da performansları düştü.

Survvior 2018 27 mayıs dokunulmazlık oyunu sırasında Hilmicem ve Yağmur’un kavgası, Turabi ve Mustafa Kemal’in atışması, Adem ve Turabi arasında yaşananlarla birlikte en olaylı ve heyecanlı dokunulmazlık oyununu izleyeceğiz.

Survivor 2018 27 mayıs dokunulmazlık oyununu %90 gönüllüler kazanacak. 

https://www.youtube.com/watch?v=-YxPWkPRV-Y&t=60s