Survivor 2018 24 Mart Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 24 Mart 2018 : 00:05
3

Survivor 2018’de ödül oyunu heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Son haftalarda tam gönüllüler takımı durumu toparladı derken tekrar düşüşe geçerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi gözler 24 mart cumartesi oynanacak ödül oyununda. Survivor 2018 24 mart ödül oyununu kim kazandı?

Gönüllüler ve Allstar takımı arasında yine kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Soluksuz izleyeceğimiz bir ödül oyunu, parkur ve atışlar bizleri bekliyor. Dün oynanan ödül ve sembol oyunları seyirciye keyifli dakikalar yaşattı. Baştan sona Allstar takımının mükemmel performansını hatta şovunu izledik. Survivor’ın gelmiş geçmiş en uzun parkurunda yarışan takımlar soluk soluğa mücadele verdi.

Birbirinden zorlu bir çok engel ve bariyeri aşarak sonuçta iki ucunda toplar bulunan aparatı hedefte verilen demirlere en çabuk geçiren sayısının sahibi oldu. Allstar takımı muhteşem bir başlangıç yaptı. 1-0, 2-0, 3-0 derken durum 8-0’a kadar geldi. Gönüllüler takımı hiç sayı alamazken Allstar takımı 8-0 lık bir skorla  ödüle adım adım yaklaştı.

Durum 8-0 iken Anıl’ın aldığı ilk sayıyla skor 8-1 oldu. Ve  gönüllüler takımı son ana kadar mücadeleyi elden bırakmadı. Fakat ne kadar uğraşsa da Allstar takımı 10-3 lük bir skorla ödülün sahibi oldu. İletişim ödülünü kazanan Allstar takımı sevdiklerinden gelen mesajları okurken gönüllüler takımı haftalardır kaybettikleri iletişim ödüllerinin üzüntüyle adalarına geri döndü.

Şimdi gelelim 24 mart cumartesi ödül oyununu kim kazanacak sorusuna! Bizim görüşümüz 24 mart cuma ödül oyunu parkuru tam gönüllüler takımının yeteneklerine uygun. Aldığımız sağlam bilgiler ve haberler doğrultusunda survivor son ödül oyununu gönüllüler takımı kazanacak.

Survivor son 12 yılın en zor en güç ve en ağır şartlarda verilen mücadelesine izleyenlerle buluşturuyor. 140 metrelik en uzun parkurda mücadele veren takımlar atış alanına geldiklerinde tüm güçlerini kaybetmiş oluyor. Allstar takımı olaya daha hakim olduğu için biraz daha avantajlı. Fakat gönüllüler takımı olayı kavrayana kadar ne yazık ki Allstar takımı skoru ilerletmiş oluyor.

Sizce Survivor 24 mart cumartesi ödül oyununu hangi takım kazanacak? Düşüncelerinizi bekliyoruz.

3 YORUMLAR

Comments are closed.