Survivor 2018 2 Nisan Pazartesi Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 21:42
0

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Dominic’te heyecan tüm hızıyla devam ederken yarışmacılar ada şartlarına her geçen gün biraz daha alışıyor. Son oynanan dokunulmazlık oyununun ardından 2 nisan pazartesi ödül oyununu kim kazandı? Sürpriz ödülün sahibi hangi takım oldu?

Survivor’da dün verilen ödül oyunu mücadelesini hangi takım kazandı sorusu birçok kişi tarafından merakla araştırılıyor. Parkurlar gittikçe zorlaşıyor ve yarışmacılar her geçen gün daha da fazla efor harcıyor. Oyuncuların motivasyonu ve güç toplamaları için oldukça önemli olan ödül oyunlarında rekabet gittikçe artıyor. Survivor 2 nisan pazartesi oynanan ödül oyununu kim kazandı sorusu da izleyenler tarafından oldukça önem taşıyor.

Suvivor’da 8. haftaya girerken yine Allstar takımının üstünlüğün görüyoruz. İki takımda parkurda fırtınalar estirmeyi başarıyor fakat Allstar takımının daha tecrübeli olması oyunlarda üstünlük kazanmalarını sağlıyor. Diğer taraftan gönüllüler takımının son zamanlardaki yükselişi de gözle görünür ölçüde ortada. Fakat adada bir haftayı daha geride bırakırken ödül oyunlarının tamamına yakınını Allstar takımı kazandı.

Bu hafta en heyecanla izlediğimiz yarışma basketbol oyunu oldu. Acun Ilıcalının hakemliğinde gerçekleşen karşılaşmada yarışmacılar sık sık ihtar aldı. Oyunun sonunda Adem ve Acun’un tartışması ise oyuna damga vurdu. Acun Ilıcalı’nın haksızlık yaptığını söyleyen Adem ortamın gerilmesine sebep oldu. Ve kıran kırana bir karşılaşmanın ardından kazanan takım Allstar oldu.

Survivor 2018 7. haftaya Damla ve Murat’ın  performansı damga vurdu. İstatistiksel olarak bakıldığında bu haftanın en iyi yükselişini bu iki yarışmacı yaptı. Ayrıca bu hafta en çok konuşulan konular arasında Hakan ve Naghan’ın kavgası  yer aldı. İki güçlü yarışmacı birbirlerine karşı kılıçlarını çekti.

Ayrıca 1 nisan pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda Hakan’ın Cumali’ye bağırması tepkileri üzerine çekti. Parkurdaki engellerde büyük zaman kaybeden Cumali takımın geride kalmasına sebep oldu. Şimdi gözler 2 nisan pazartesi oynanacak ödül oyununda. Suvivor 2018 2 nisan pazartesi ödül oyununu hangi takım kazanacak?

Aldığımız sağlam bilgiler ve duyumlar doğrultusunda 2 nisan dokunulmazlık oyununu %80 Allstar takımı kazanacak. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yeni haftanın ilk ödül oyununu kim kazanacak?