Survivor 2018 19 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı? 49. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 19 Nisan 2018 : 22:23
0

Survivor 2018’de yeni bir dönem başlıyor. Son yaşanan ada konseyinin ardından Dominic’te dengeler tamamen değişecek. Cumali’nin adaya veda etmesinin ardından ilk ödül oyunu 19 nisan perşembe oynanacak. Şimdi gözler Survivor 2018 19 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunda.

Survivor’da uzun süredir gönüllüler takımının sorunu haline gelen ve oyunları Cumali yüzünden kaybettiklerini düşünen gönüllüler iki dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra uyguladıkları stratejiyle Cumali’nin gitmesi için ortamı hazırladılar. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı oylamada en çok ismi yazılan yarışmacı oldu ve ilk eleme adayı olarak potaya girdi. 2. aday Hakan oldu. Gönüllüler takımında en yakın iki dost aynı potaya girmiş oldu.

2. dokunulmazlık oyunun da kaybedilmesinin ardından gönüllüler takımı tekrar eleme heyecanı yaşadı ve oy çokluğu ile potaya 3. giren isim Damla oldu. Damla oy potansiyeli yüksek bir yarışmacı olduğu için bu strateji tamamen Cumali’yi göndermeye yönelik oldu. Damla taşın altına elini koyduğunu, eleme potasına girmeyi kendi istediğini açıkladı.  Ve uygulanan strateji tam da gönüllüler takımının istediği gibi gelişti ve adadan giden isim Cumali oldu.

Cumali’nin duygusal vedasının ardından 19 nisan perşembe oynanan ödül oyununu kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Survivor 2018 19 nisan ödül oyununu Ümit Karan’ın  geldiğini de göz önüne alarak ünlüler takımının kazanacağını düşünüyoruz. Cumali’nin elenmesi gönüllüler takımımın başarısını nasıl etkileyecek hep birlikte izleyeceğiz.

Ümit Karan’ın sakatlığı nedeniyle son 3 oyunda oynanamaması izleyenleri oldukça üzdü. Ünlüler takımının başarılı yarışmacılarından biri olan Ümit Karan’ın ne zaman oyunlara döneceği ise belirsizliğini koruyor.

Survivor 2018 19 nisan perşembe herkesin heyecanla beklediği ödül oyunu sonucu hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Cumali’nin elenmesi, gönüllülerin uyguladığı strateji hakkında ne düşünüyorsunuz?