Survivor 2018 19 Mayıs Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Adayları Kimler?


Güncelleme: 19 Mayıs 2018 : 03:23
0

Heyecanın dozunun her geçen gün daha da arttığı ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor’da hayati önem taşıyan bir dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Zorlu ve gergin bir oyunun ardından Survivor 2018 19 mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 

Ünlüler takımında, Ümit Karan, Sema, Merve, Mustafa Kemal, Turabi ve Adem yer alırken, gönüllüler takımında, Hakan, Nagihan, Yağmur, Damla, Hilmicem, Murat, Birsen ve Anıl yer alıyor. Hepsi Kıbrıs finaline bu kadar yaklaşmışken elenmek istemiyor. Özellikle Ünlüler takımı son dokunulmazlık oyunlarını kaybettikleri için 19 mayıs cumartesi oynanacak olan dokunulmazlık oyununa da daha hırslı ve azimli başladı.

Survivor 2018 19 mayıs dokunulmazlık oyununu aldığımız bilgiler doğrultusunda %90 gönüllüler takımı kazanacak.  Survivor 2018’de artık sadece oyunlar değil yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar daha çok gündemde. Özellikle Mustafa Kemal’in son günlerde herkesle tartışma içine girmesi en çok konuşulan konular arasında. Son olarak dün oynanan ödül oyunlarında Nagihan ile girdiği tartışmada herkesin tepkisini topladı.

Takım arkadaşları Turabi bile Mustafa Kemal’in Nagihan’dan özür dilemesi gerektiğini savundu. Ve kendisi takım arkadaşları adına Nagihan’dan özür diledi. Survivor 2018’de finale adım adım yaklaşırken bu tarz tartışmaların yaşanması da kaçınılmaz oluyor.

Takımlar Kıbrıs öne Kıbrıs finaline gidebilmek için ardından büyük final için mücadele vermeye devam edecek. Dokunulmazlık oyunları her şeyin yanında önce takım ruhu gerektiren bir oyun. Son dokunulmazlık oyunlarını ünlüler takımı kaybetmiş ve Elif adaya veda eden isim olmuştu. Eleme potasında Turabi de yer almıştı. Ve eleme konseyinde adını yazan arkadaşlarına karşı tepki göstermiş ve kendini takımdan soyutlama kararı almıştı. Turabi’nin bu kararı sonrasında takımın genel başarısında ciddi bir düşüş yaşandı.

Survivor 2018 19 mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu şimdiden izleyenler tarafından merak edildi. Survivor yine heyecan dolu yeni bölümüyle izleyenlere soluksuz bir televizyon keyfi yaşatacak.

Survivor 2018 19 mayıs dokunulmazlık oyunu hakkında sizin düşünceleriniz nedir? Yorumlarınızı bekliyoruz.