Survivor 2018 18 Haziran Kim Elendi? Adaya Veda Eden İsim Kim?


Güncelleme: 18 Haziran 2018 : 03:02
0

Büyük finale sayılı günler kala yine kritik bir veda konseyi yaşanacak. 9 yarışmacıdan bir kişi 4.5 aylık Dominic serüvenine veda etmek zorunda kalacak. Sema, Turabi ve Murat’ın yer aldığı eleme potasından halk oylamasında en düşük oyu alan isim kim olacak? Survivor 2018 18 haziran pazartesi kim elendi? 

Survivor 2018 17 haziran pazar akşamı yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için mücadele verdiler. Artık bireysele dönen dokunulmazlık oyunlarında yarışmacılar büyük bir efor sarf ediyor. Ünlüler takımından sadece ve Sema ve Adem yarışır durumdayken, gönüllüler takımından Hakan, Nagihan, Murat, Hilmicem ve Anıl oyunlarda performans gösteriyor. Turabi ve Damla sakatlıklarından dolayı ne yazık ki uzun zamandır yarılarda yer alamıyor.

Survivor 2018 17 haziran dokunulmazlık oyununda bütün yarışmacılar 5 jokerle başladılar. Nagihan Sema ile yaptığı bütün mücadeleleri kazandı. Parkurda mükemmel bir performans sergilerken atışların hepsinde oldukça iyiydi. Sema da aslında olağanüstü bir mücadele verdi fakat atışlarda çok başarılı olamadı. Ve ne yazık ki dokunulmazlık kolyesini Nagihan’a kaptırdı.

Erkekler arasında yapılan yarışmalarda ise Adem resmen gönüllüler takımındaki 4 erkek yarışmacıyı al etmeyi başardı. 5 jokerle başladıkları yarışta Hakan, Murat, Hilmicem ve Anıl’a karşı verdiği bütün mücadeleleri kazandı. Ve sonunda dokunulmazlık kolyesini kazanmayı başardı. Seremoni alanına geldiklerinde Acun Ilıcalı da Adem’i gösterdiği üstün performanstan ötürü tebrik etti.

Ve dokunulmazlık oyununun ardından heyecanlı bir eleme konseyi yaşandı. Dokunulmazlık kolyelerinin sahibi Adem ve Nagihan kendilerini koruma altına alırken eleme adayı olarak isim vermek zorunda kaldılar. Nagihan Sema’nın adını verdi. Adem ise eleme adayı olarak Murat’ın adını verdi. Oylamada ise ismi en çok yazılan kişi Turabi oldu.

Eleme potasında olan Murat, Turabi ve Sema için stresli bekleyiş başladı. Bu akşam oynanacak ödül oyunlarının ardından veda konseyinde bir kişi adaya be hayallerine veda edecek.

Survivor 2018 18 haziran kim elendi sorusuna bizim tahminiz Sema olacak. Sizce 18 haziran pazartesi kim elenecek?