Survivor 2018 14 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı? New York’a Kim Gidecek?


Güncelleme: 14 Haziran 2018 : 05:15
0

Survivor 2018 14 haziran ödül oyununu kim kazandı? Dün gerçekleşen veda konseyinin ardından ünlüler takımı büyük bir üzüntü yaşasa da yarışmaya devam etmek zorunda kaldılar. Çünkü ödül oyununu kazanan isim yanına bir arkadaşını da alarak New York’a gidecek. Survivor 2018 14 haziran ödül oyununu kim kazandı? 

Survivor 14 haziran perşembe ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelmeden önce dün neler yaşandığını hatırlayalım. Gönüllüler ve ünlüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Eğlence dolu anların yaşandığı Anlat Bakalım oyunu sırasında izleyenler de en az yarışmacılar kadar eğlendi.

Yarışmanın sonunda kazanan takım ödülüne doğru yol alırken kaybeden takım büyük bir üzüntü yaşadı. Ödül oyunun ardından stresli bir veda konseyi yaşandı. Acun Ilıcalı zorlu üç eleme adayı arasından adaya ve şampiyonluğa veda edecek ismi açıklarken kendisi de çok zorlandı. Merve, Turabi ve Sem arasında halk oylamasında en düşük oyu alarak hayallerine veda eden isim Merve oldu.  Merve’nin elendiği açıklanmadan önce performans sıralaması açıklandı. Ve performans sıralamasında kadınlarda Nagihan, Erkeklerde ise Adem birinci oldu. Survivor’ın parlayan iki yıldızı Adem ve Nagihan yarışmanın en çok oyun kazanan isimleri.

Bu akşam oynanan ödül oyununda Merve olamayacak. Artık yarışmada takımlar birleşip performanslar bireysele döndüğü için adaya veda eden kişi sürpriz bir isim olabiliyor. Bu hafta da ne yazık ki adaya veda eden isim Merve oldu. Bu akşam oynanacak ödül oyununu kim kazanacak sorusuna gelince, oyunlar bireysele döndüğü için bunu tahmin etmek biraz zor oluyor.

Fakat tahminlerimiz doğrultusunda 14 haziran perşembe ödül oyununu kazanan isim Adem ya da Nagihan olacak. Ve bu isimlerden bir kişi yanına bir arkadaşını da alarak New York’a gidecek. Yarışmacılar 19 hafta boyunca yoruldular, aç kaldılar ailelerini özlediler yeri geldi sakatlandılar fakat asla yarışmaya bırakmadılar.

Survivor 2018 14 haziran ödül oyununu kim kazandı sorusunu sizler için paylaştık. Sizler de konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.