Survivor 2018 12 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 12 Haziran 2018 : 04:52
0

Survivor 2018”de yeni bir dönem başlıyor. Artık bütün oyunlar bireysele döndü ve adalar birleşti. Peki Survivor 2018’de ilk kez oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?  12 haziran dokunulmazlık oyunu sonucunda eleme adayı olarak kim çıkacak? İşte detaylar…

Dün gönüller ve ünlüler takımı iki ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Ve uzun süre sonra güzel bir ödülün sahibi olmayı başardılar ve dünyaca ünlü şarkıcı Luis Fonsi konserini ön sıralardan izleyerek doyasıya eğlendiler. Ödül oyunları sırasında Hakan ve Mustafa Kemal arasında sinirler gerildi. Ve ikili kavganın eşiğini geldi. Takım arkadaşlarının müdahalesiyle ikili zor da olsa ayrıldı.

Survivor 2018 11 haziran oynanan ödül oyunlarda Turabi yer almadı. Turabi’nin olmaması izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde ağır bir sakatlık geçiren Turabi rahatsızlığının tekrarlanması nedeniyle oyunlarda yer almadı. İki nefes kesen ödül oyunu sonrasında hüzünlü bir veda konseyi yaşandı.

Merve, Turabi ve Mustafa Kemal’in eleme adayı olarak yer aldıkları eleme potasından, toplu sms uygulamasında en az oyu alarak adaya ve hayallerine veda eden isim Mustafa Kemal oldu. Survivor’ın en tutkulu ve hırslı yarışmacılarından biri olan Mustafa Kemal isminin açıklanmasının ardından göz yaşlarına hakim olamadı. Acun Ilıcalı’nın Mustafa Kemal ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından arkadaşlarıyla vedalaşan Mustafa Kemal Dominic’ten ayrıldı.

Mustafa Kemal geçtiğimiz hafta bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmış ve eleme adayı olarak Ümit Karan’ı göstererek elenmesine neden olmuştu. Bir hafta arayla adata veda eden isim bu sefer kendisi oldu. Survivor 2018’de artık hızlı bir şekilde elemeler yapılacak. Ve kısa süre içinde şampiyon belirlenecek. Artık her şey bireysele dönmüş durumda.

Survivor 2018 12 haziran dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Kadınlardan Damla’nın erkeklerden Hilmicem’in kazanacağını düşünüyoruz.