Survivor 2018 10 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 10 Mayıs 2018 : 02:20
0

Survivor 2018’de Yeni bir haftanın ilk ödül oyunu 10 mayıs perşembe akşamı ekranlarda olacak. Survivor 2018 10 mayıs perşembe ödül oyunu kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor.

Eleme konseyinin ardından ilk ödül oyunu bu akşam izleyiciyle buluşacak. Sürpriz ödülün açıklanmasının ardından yarışmacılar büyük bir Sevinçle ödülün sahibi olabilmek için oyuna başladı. Survivor 2018 10 mayıs ödül oyunu güç, denge, iyi atış yeteneğinin yanı sıra takım ruhu istiyordu. Yarışmacılardan biri bindikleri salıncakta diğer takım arkadaşları tarafından yukarıya doğru çekiliyor ve ellerindeki topları hedef kafese atmaya çalışıyorlar. Survivor 2018 10 mayıs ödül oyunu hem eğlenceli hem de kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu.

Survivor 2018 10 mayıs ödül oyununu %90 gönüllüler kazanacak.

Survivor 2018’de yine üzücü bir veda konseyi yaşandı. Eleme potasında yer alan Turabi, Merve ve Elif arasından adaya Ve final hayallerine veda eden isim Elif oldu. Ada konseyinde ünlüler takımında Turabi ve takım arkadaşları arasında yüzleşme yaşandı.

Merve Turabinin takıma karşı aldığı tepkinin yersiz ve gereksiz olduğunu söyledi. Bunun bir strateji olduğunu ima eden Merve’ye Turabinin tepkisi ağır oldu.  Takım arkadaşlarından tamamen bağımsız hareket eden Turabi Acun Ilıcalı başta olmak üzere herkesin tepkisine sebep oldu.

Survivor 2018’de kendisini eleme potasına aday olarak gösteren arkadaşlarına kılıcını çeken ve savaş ilan eden Turabi, karşı takıma karşı takım arkadaşlarını savunarak onurlu bir davranış sergiledi.

Elif’in gitmesi ünlüler takımında dengeleri nasıl değiştirecek? Şuan ünlüler takımında performans gösteren tek kadın yarışmacı Merve kaldı. Sema elindeki alçıdan dolayı uzun süre yarışlarda yer alamayacak. Elif ise bu hafta adadan giden isim oldu. Böylece takımda sadece yarışlara çıkabilen kadın Merve kaldı.

Survivor 2018 10 mayıs perşembe ödül oyunları soluksuza izlenecek.  Farklı parkurlar Ve hırslı yarışmacılar ödüllerin sahibi olabilmek için her şeyini ortaya koyuyor. Hakan ve Anıl son iki haftanınrn iyi performanslarını göstererek büyük bir başarıya imza attı.

Survivor 2018 10 mayıs perşembe ödül oyunda yaşananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?