Survivor 2018 1 Nisan Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Adayları Kim?


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 22:38
0

Survivor 2018’de finale adım adım yaklaşırken 1 nisan pazar oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu şimdiden merak edilmeye başladı. Survivor’da 7. haftayı geride bırakırken adaya ve hayallerine veda edecek isim hangi takımdan olacak? Survivor 1 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? 

Hafta boyunca ki takımda ödül oyunlarını kazanabilmek için her şeyini ortaya koydu. Gönüllüler ve Allstar takımı oldukça zorlu ve yorucu bir hafta geçirdi. Ödül oyunlarının büyük bir çoğunluğunu Allstar takımı kazanırken gönüllüler önceki haftalara nazaran daha iyi bir performans sergiledi. Özellikle 30 mart cuma akşamı oynanan ödül oyunu sonrasında pizza yemek şansını yakalayan gönüllüler takımı oldukça keyifli dakikalar geçirdi. Daha önce hiç pizza yemediğini ilk kez Survivor’da yeme şansı yakaladığını dile getiren Cumali ise herkesi mutlu etti.

Şimdi gözler bütün oyunlardan daha fazla öneme sahip olan dokunulmazlık oyununda. Üst üste ki hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı 1 nisan pazar akşamı oynanacak dokunulmazlık oyunu için alanda yerlerini aldı. Aynı şekilde haftalardır dokunulmazlık oyunlarını başarıyla kazanan Allstar takımı ise yine kazanmak oyun alanında hazır bekledi.

Şimdi herkesin merak ettiği konu Survivor 1 nisan dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu. Dokunulmazlık oyununu kimin kazandığını kesin olarak 1 nisan pazar akşamı öğreneceğiz. Fakat sağlam kaynaklardan aldığımız  duyumlar ve bilgiler doğrultusunda 1 nisan dokunulmazlık oyununu Allstar takımın kazandığını öğrendik.

Survivor 1 nisan 2018 dokunulmazlık oyunu öncesinde yapılan ödül oyunundan sonra Hakan Ümit Karan’a meydan okumuştu. Hakan’ın tavırları Merve, Turabi ve Ümit Karan tarafından büyük tepki topladı. Takımlar arasındaki gerilim gün geçtikçe daha da artıyor. Survivor 2018 1 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2018’de 7. haftayı geride bırakırken adada neler yaşandı, en iyi performansı kim sergiledi, haftanın en çok konuşulan ismi kim oldu sorularının detaylı analizi yapalım.

Bu hafta yine zorlu ve güçlü parkurlarda takımlar büyük efor sar ederek oyunları kazanmaya çalıştı. Bu haftanın en çok konuşulan ve öne çıkan ismi Batuhan oldu. Batuhan’ın oyun anında rakip takımın oyuncularına sürekli laf atması ortamın gerilmesine sebep oldu. Ve sık sık tartışmalar yaşandı. Diğer taraftan gönüllüler takımında gruplaşmalar yaşanmaya başladı. Nagihan Anıl’ın tarafında yer alırken Hakan Nagihan’a karşı kılıcını çekti. Allstar adasında her şey yolunda ve olması gerektiği gibi ilerliyor

Survvior 2018 1 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunu sizler için yanıtladık. Sizce Survivor 1 nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Eleme potasına kimler girecek?