Survivor 13 Nisan 2018 Ödül Oyunu Hangi Takım Kazandı? 45. Bölüm


Güncelleme: 13 Nisan 2018 : 22:34
0

Survivor 2018’de 13 nisan cuma yine heyecan dolu bir ödül oyunu izleyenleri bekliyor. Finale adım adım yaklaşırken ödüllerin güzelliği de artamaya devam ediyor. Gönüllüler ve ünlüler takımı kazanmak için tüm güçlerini ortaya koyuyor. 13 nisan cuma oynanan ödül oyunu yine izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Gönüllüler takımı dün oynanan  oyunda yemek ödülünü kaybettiler fakat iletişim ödülünü kazandı. Aileleriyle sohbet etme fırsatı yakalan gönüllüler takımı duygusal anlar yaşadı. Şimdi gözler Survivor 2018 13 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtında. 13 nisan ödül oyunu diğerlerinden oldukça farklı. Yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde parkurdaki engelleri geçmeye çalışırken onlara takımdan diğer bir yarışmacı direktifler vererek engelleri aşmasını sağlayacak.

Gönüllüler takımı büyük bir çıkmazın içerisinde. Yeni gelen Allstar yarışmacılar dahi onları kurtarmaya yetmedi. Üst üste 8 oyun kaybederek kendi açlık rekorlarını kırmaya hazırlanıyorlar. Bir an önce toparlanıp oyun kazanamaya başlamaları gerekiyor. Aksi takdirde hem Survivor’ın heyecanı azalıyor hemde gönüllüler takımı açlık konusunda büyük sorun yaşıyor.

Survivor 2018 13 nisan cuma ödül oyununu kim kazandı sorusunun altında ünlüler yanıtını görmekten gerçekten sıkıldık. Performans özetine bakarsak gönüllüler takımı vasat diyemeyiz. Çünkü skorlar genelde birbirine çok yakın. Hatta çoğu zaman gönüllüler takımı hızlı bir giriş yapıyor fakat açlıktan dolayı enerjileri son oyunlara doğru düşüyor.

Survivor 13 nisan 2018 ödül oyununu hangi takım kazandı sorusunun yanıtına gelince gönüllüler takımının kazandı.  Zorlu bir parkurda güçlü bir efor gerektiren engellerle sonunda iyi atış gerektiren oyunun kazananı kim olacak? Survivor 2018’de gönüllüler takımının dönüm noktası umarız bu hafta olur.

Gönüllüler takımının taraftarları bu duruma oldukça üzülürken ünlüler takımının taraftarları oldukça gururlu. Murat, Damla ve Hilmicem’in gönüllüler takımına gelmesi hiç bir şey değiştirmedi. Gönüllüler takımı kötü bir dönem geçiriyor. 13 nisan cuma oynanan ödül oyunundan sonra umarız gönüllüler takımı için dönüm noktası olur.

Hem galibiyete aç hemde fiziksel olarak aç bir gönüllüler takımı için zor günler devam ediyor.