Stil Avcıları Programı Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 21:16
4

Fox’un yeni yarışma programı Stil Avcıları çok yakında başlıyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanan ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Gardırop Savaşçıları ile benzer özelliklere sahip Stil Avcıları bir malikanede çekilecek. Peki bu malikane nerede? Stil Avcıları evi nerede?

Tanıtım fragmanı yayınlanan yarışma programı görkemli bir konakta gerçekleşecek. Birbirine rakip 2 takım hafta içi her gün tarzlarını yarıştıracak. Melekler ve Yıldızlar olmak üzere iki takım kıyasıya mücadele verecek. 5 Melekler 5 te Yıldızlar takımında olmak üzere 10 kız yarışmacı olacak.


Fox Tv Stil Avcıları Formatı, Nasıl Başvurulur, Başvuru Formu İşte Detaylar<<<Tıkla


Her haftanın sonunda 10 bin liralık büyük ödülün sahibi tek bir kişi olacak. Ve en düşük puanı alan yarışmacı yarışmaya ve malikaneye veda edecek.

Yarışmanın en büyük sürprizi ise jüri koltuğunda oturan isimler. Uğurkan Erez, Demet Şener ve Hakan Akkaya gibi modanın duayen isimleri yarışmacıların stillerini değerlendirecek.

Stil Avcıları Programı Nerede Çekiliyor?

Stil Avcıları’nın çekildiği yer İstanbul Beykozda bir malikane. Oldukça güzel korunaklı ve her türlü konforun sağlandığı ev yarışma için özel olarak 3 aylığına tutuldu. Eğer program istenilen başarıyı yakalarsa ve devam ederse kira sözleşmesi uzatılacak.  Fakat Stil Avcıları beklentileri karşılamaz ve düşük reyting alırsa erken final yaparak ekranlara veda edecek.

Siz Stil Avcıları programı hakkında ne düşünüyorsunuz? Stil Avcıları yarışma programı tutar mı izlenir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

4 YORUMLAR

Comments are closed.