Stil Avcıları İdil Naz Kaluç Kim? Yaşı İşi Sevgilisi


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 00:14
0

Demet Şener, Uğurkan Erez ve Hakan Akkaya’nın jüri üyeliğini üstlendiği birbirinden güzel 10 genç kızın tarzlarını yarıştırdığı Stil Avcıları isimli yarışma programında performansı ile dikkat çeken İdil Naz Kaluç kimdir?

Stil Avcıları, İdil Naz Kaluç’un ilk katıldığı yarışma programı değil. Daha önce kendisini Bu Tarz Benim ve Big Brother Türkiye isimli yarışma programlarında boy göstermiştir. Yarışmada tavrı ve stiliyle dikkatleri çekmeyi başaran İdil Naz Kaluç Big Brother Türkiye’nin de çok konuşulan isimlerinden biriydi.

Stil Avcıları Yarışması Melekler Takımında Kimler Var?

Yarışmanın formatı daha önce ekrana gelen moda programlarından oldukça farklı. Aynı evin içinde Melekler ve Yıldızlar olmak üzere iki grubun stillerini yarıştırdığı programda her hafta bir kişi büyük ödülün sahibi olurken bir kişi de hayallerine veda ederek evden ayrılıyor.

Programın dikkat çeken isimlerinden İdil Naz Kaluç’un kim olduğu, özel hayatı ve kariyeri herkes tarafından merak konusu oldu.

Stil Avcıları İdil Naz Kaluç Kimdir?

22 yaşındaki Kaluç daha önce boy gösterdiği farklı fortmatlardaki yarışma programlarıyla adını duyurmuştur. İstanbul’da anne ve babası ile birlikte yaşayan yarışmacı, Bu Tarz Benim ve Big Brother Türkiye isimli programlara da katılmıştır. Big Brother Trükiye yarışmasında ünlenen İdil Naz Kaluç aynı zamanda öğrencidir. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda eğitim görmektedir.

Siz İdil Naz Kaluç’un stilini nasıl buluyorsunuz? Sizce yarışmanın en iyisi kim? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.