Stil Avcıları Berna Arıcı Kim?Yaşı, Boyu, Kilosu İşte Kısaca Hayatı


Güncelleme: 10 Aralık 2017 : 13:06
0

Fox tv ekranlarının yeni sezon yarışma ve yarışmacılarıyla Stil Avcıları heyecanla devam ediyor. Stil Avcıları 3. günü yarışmacıları Berna ve Ece olarak karşımıza cıktı. Melekler ve yıldızlar takımından her gün birer kişinin yarışmasıyla prograöm devam ediyor.Peki bugünün yarışmacılarından Berna Arıcı kim? yaşı boyu kilosu

Berna Arıcı 1981 İstanbul doğumlu, 170 boyunda güzeller güzeli moda tutkunu bir bayan. Berna Arıcı bir dönem modellik yapmasının yanında Güneşe Doğru adlı dizide Cüneyt Arkın ile bir dizide rol arkadaşı olmuştur. Daha sonra Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde adlı filmde rol alan güzel oyuncu şimdi ise Fox tv ekranlarında Jüri üyesi olarak Hakan Akkaya, Demet Şener ve Uğurkan Erez  yer aldığı Stil Avcıları programına moda tutkunu olarak yer almaktadır.

 Heyecanın dorukta olduğu Stil Avcıları tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta evden birinin ayrılacağı Stil Savcılarından Berna Arıcı’nın gitmesini istemiyorsanız sizde desteklerinizi yorum kısmından bizimle paylasabilirsiniz.