Star Tv’de Sahur Bereketi Programı Sunucusu Mehmet Fatih Çıtlak Kimdir


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 13:52
10

Ramazan Ayı ilgi ile takip edilen programlar arasında sahur ve iftar programları yer alıyor. Uzaman konukların yer aldığı programların içeriğinde ise dini meseleler en ince ayrıntısına kadar konuşulmaya çalışılıyor. Dini meseleler konusunda insanlığımızın hassaslaştığı Ramazan Ayı Star Tv de Fatih Çıtlak ile Sahur Bereketi programıyla bereketlenecek.

Ramazan Ayı Star Tv de Fatih Çıtlak ile Sahur Bereketi programı konuyla ilgili aydınlatıcı bilgilerin yanında, o günün konusuyla alakalı kıssadan hisselere tasavvuf müziğinden esintiler izleyicilere eşlik edecek. Peki Star tv de Ramazan Ayında Fatih Çıtlak ile Sahur Bereketi sunucusu olan Fatih Çıtlak kimdir?

Daha önce yine Star tv de Fatih Çıtlak vardı bu yıl da düzeni bozmadı. 29 günlük bir programıyla her gün ekranlarda olacak olan Fatih Çıtlak kimdir? Programın içeriği nasıl olacak gibi merak edilen sorular için haberimiz güncellenmiştir.

Sahur Bereketi sunucusu olan Fatih Çıtlak programında Ramazan Ayı’nın olmazsa olmazı olan Kuran’ı Kerim dinletisi sizlerle olacak. Peygamber Efendimizin hayatından kesitlerin anlatılacağı programa hadisler ayetlerin ve ilahilerin eşlik edeceği söyleniyor.

Fatih Çıtlak 1967 İstanbul doğumlu olup Marmara Üniversitesinde Arapça ve İslami ilimler eğitimini tamamladı. İslam Tarihi ve tasavvuf konularında birçok televizyon programına katılan aynı zamanda sempozyum panel ve konferanslara konuşmacı olarak katıldı ve büyük kitlelerce tanındı. Aynı zamanda Bilal Erdoğan’ın eşinin dayısı olması da ilgi odağı olmasını bir kat daha arttırmıştır.

Ramazan Ayı Star Tv de Fatih Çıtlak ile Sahur Bereketi programıyla ile ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Nasıl bir program içeriği nasıl? Sizler nasıl olmasını istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

10 YORUMLAR

  1. Fatih hocam Allah senden razı olsun bizi doğru bir şekilde aydınlattın için çok güzel bir program herkesin emeğine sağlık programın ramazandan sonrada devam etmesini isterim cuma günleri yayını yapsanız çok güzel olurdu

  2. Cok guzel masaallah.muhabbetle izliyorum rabbom ummeti muhammede bizede anladiklarimizla yasamayi nasip etsin teyfik kulunun tovbesini. Ve ulastigini bize nasib etsin amin.

Comments are closed.