Star Tv Kadınca’nın Sunucusu Özlem Denizmen Kimdir?


Güncelleme: 15 Ekim 2017 : 17:32
0

Özlem Dikmen‘in sunumu ile ekranlara gelen Kadınca her Pazar saat 10:00’da sevenleri ile buluşuyor. Programda kadınlara yönelik bir çok husus masaya yatırılıyor. Farklı konuklarla ve Özlem Denizmen’in sunumu ile renkli bir hafta sonu yaşatan programın sunucu güzelliği ve enerjisi ile merak ediliyor. Özlem Denizmen Kimdir? Yaşı, boyu, kariyeri ve dahası.

Kadın programlarının en çok tercih edilen siması Özlem Denizmen, yepyeni ve farklı konularla ekrana geliyor. Birbirinden özel konuklarıyla çarpıcı konuları ele alan Denizmen, geniş bir konu skalası ile izleyicilerini bilgilendirmeye ve öğretmeye devam ediyor.

Sağlık, finans, astroloji, dengeli beslenme, moda, genel kültür ve daha pek çok konunun konuşulduğu ‘Kadınca’ Özlem Denizmen’in sunumu ile daha da güzel bir hale geliyor. Peki  Özlem Denizmen Kimdir?

Lisans eğitimini Cornell Üniversitesinde alan Özlem Denizmen, End. İşletme bölümünü bitirmiştir. Yine MIT Sloan School of Management’da Yüksek Lisans yapmıştır. Daha sonra Etkileme Teknikleri, Liderlik ve İleri Seviye Yönetim programlarını bitirmiştir.

Finansal Planlamaya yönelik olarak hayatını düzenleyen Özlem Denizmen, ilk iş tecrübesini 1994’te ABD’de yaşayan Özlem Denizmen, orada Merrill Lynch Yatırım Bankası’nda çalışmıştır. Türkiye’de ise Garanti Yatırım’da çalışan Denizmen, 200 yılından beri Doğuş Grubu bünyesinde farklı birimlerde üst düzey görevlerde bulunmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesi olan Özlem Denizmen, bir çok ödül de almıştır.