Söz Dizisi Tekrarsız Yayınlanacak!


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 14:47
0

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen ve son haftalarda da reytinglerde yüksek bir grafik sergileyen dizi Söz’den yeni bir uygulama geliyor.

Tims&B Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Deniz Baysal, Burak Sevinç ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı dizi nasıl bir uygulama yapacak?

Söz Nasıl Bir Politika Uygulayacak?

Yüksek seyirci kitlesine hitap etmeye başlayan dizinin yeni politikası da daha fazla seyirci yakalayabilmek adına bir hamle oluyor. Dizi artık sadece yayınlandığı gün yani Pazartesi günü yayınlanacak ve diğer hiçbir günde tekrarı yayınlanmayacak. Bu hamleyle dizinin reytinglerinin totalde en az 10 olması hedefleniyor. Bakalım kanalın yeni uygulaması diziye nasıl bir katkı sağlayacak hep birlikte göreceğiz.

Dizinin yeni bölümü 3 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak bildiğiniz üzere. O zaman dilerseniz yeni bölüm öncesi neler yaşanacağını ve fragmanları da haberimizde görelim..

Söz 62.Bölüm Özet ve Fragman! Yeni Bölümde Neler Olacak!

Erdem’in evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.

Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanır. Ama Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin eder. İlk hedefi de ona bu hain tuzağı kuran Tarık’tır…

Sami ve Dragan ülke sınırında yeni kurulacak bir devlet umuduyla çalışmalarına hız vermiştir. Çaresiz insanların topraklarını satın almak için büyük bir katliama hazırlanmaktadırlar.

Karabatak patlamanın intikamını almak için saldırıyı yapanın peşine düşer. Ama bu yola çıkarken ne Tim ne de komutana haber verir. Yalnız ve her şeyi göze alarak, onlara bu acıyı yaşatanlardan hesap soracaktır.

Karabatak’ın bu hamlesi büyük bir kriz yaratsa da Tim, onu canı pahasına çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaktır.

Son olarak Söz dizisinin yeni bölüm fragmanında bir şarkı çalmıştı ki o da seyircinin beğenisini oldukça kazanmıştı. Peki bu şarkıyı kim söylüyor ve sözleri nasıl? İşte sorunun cevabı..

Söz 62.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Minnet Eylemem Kim Söylüyor?