Söz Dizisi Selim Kim? Sevgilisi Oynadığı Diziler Nelerdir 


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 19:27
0

Pazartesi akşamları büyük bir izleyici kitlesini tek başına omuzlayan Söz dizisi her bölümü ile heyecan uyandırmaya devam ediyor. Yağız Alp Akaydın yönetmenliğinde Ethem Özışık’ın kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Söz dizisi kadrosundaki Tolga Sarıtaş (Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Meriç Aral (Eylem Mercier), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Nihat Altınkaya, Mustafa Yıldıran, Görkem Sevindik gibi yetenekli oyunculara bir yenisini daha ekledi. Söz Dizisi Selim karakteri kim gerçek adı nedir? Söz Dizisi Selim oynadığı diziler nelerdir haberimizde.

Söz Dizisine 2017 yılında giren Selim karakterinin gerçek adı Burak Çelik’tir. 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Çelik 2013 te  Best Model Of The Turkey 2013 yarışmasında birinci olmuştu. Burada adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu daha sonra Hande Yener’in Hasta adlı klibinde rol almıştır. Hem mankenlik hem oyunculuk yeteneğiyle yediden yetmişe gönüllere taht kurmayı başarmıştır.


Söz 1 Ocak Pazartesi Var Mı Yok Mu?<<<tıkla


Burak Çelik mankenliğinin yanında bir çok dizide de rol almıştır. Daha önce Karagül, Hayat Sevince Güzel, Kara Yazı gibi dizilerde rol almıştır. Yakışıklılığı ve karizmatik yapısıyla izleyicinin de dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle genç kızların gözdesi olan oyuncu Söz dizisindeki Selim karakteriyle de oyunculuğunu taçlandıracağını düşünüyoruz.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Burak Çelik Söz Dizisinde içinde bulunduğu Selim karakterini istediğiniz ölçüde canlandırabiliyor mu?