Söz Dizisi Olcay Kim? Yaşı Boyu Sevgilisi


Güncelleme: 15 Kasım 2017 : 21:05
0

Pazartesi akşamları yayınlanan Söz dizisine Olcay karakteri ile dahil olan Kaya Akkaya kimdir? Star Tv’nin başarılı dizisinde soğuk kanlı bir kiralık katili canlandıracak olan başarılı oyuncu hakkında merak edilenlere haberimizde yer verdik. 

Agah ve adamlarının yeni planı Olcay olacak. Agah’ın tutuğu kiralık katil rolünü üstlenecek olan Olcay dizideki tüm dengeleri alt üst edecek. Aksiyon ve heyecanın her hafta giderek arttığı Söz’de konuk oyuncu olarak rol alan Kaya Akkaya düşüncelerini sosyal medya hesabından “Tüm ekibe misafirpervelikleri için sonsuz teşekkürler…harika bir ekiple çalışmanın mutluluğu paha biçilemez” sözleriyle paylaştı.

Söz Dizisi (2017-2018) 2. Sezon Yeni Oyuncular Kimler? İşte Tam Kadro Oyuncu Listesi

Timi bitirmek için Agah tarafından görevlendirilen kiralık katil Olcay verilen görevi yerine getirmek için düğmeye basacak.

Söz Dizisi Olcay Kimdir? Kaya Akkaya

Kaya Akkaya, 1980 senesinde  İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1,83 boyunda ve 80 kg olan Kaya Akkaya, Selen Akkaya ile evlidir ve Demir adında birde oğulları vardır. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlayan Akkaya, oyuncu bir aileden gelmektedir. Daha önce Ulak, Yalancı Yarim, Veda, Kar Beyaz isimli projelerde yer alan Kaya Akkaya, ikiz kardeşi Sarp Akkaya ile daha önce pek çok kez birlikte rol almıştır. Bizim Aile dizisinde ikiz kardeşiyle birlikte rol almıştır. Kaya Akkaya aynı zamanda seslendirme de yapmaktadır.

Siz dizide soğukkanlı bir kiralık katili canlandıran Olcay karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.