Söz Dizisi Ne Zaman Bitecek Ne Zaman Final Yapacak?


Güncelleme: 21 Mayıs 2017 : 21:36
103

Star tv ekranlarının 2017 yeni sezon dizilerinden yeni başlamış olmasına rağmen kadrosundaki Tolga Sarıtaş, Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan yetenekli oyuncuların da sayesinde oldukça iyi sıralara çıktı. Peki Söz dizisi ne zaman final yapacak?, Söz dizisi ne zaman bitecek gibi  merak edilen sorular şimdiden sevenlerin aklını kurcalamaya başladı.

Ethem Özışık kaleme aldığı senaryo ile ekranlara gelen Söz Dizisi Türkiye’nin de içinde bulunduğu durumu göze alarak çekilen bir dizi olmuş.Dizide Vatanın dört bir yandan saldırıya maruz kalması ile, Türkiye nin dört bir yanından özel yeteneklere sahip 12 özel kuvvet askerinin göreve getirilmesini ve amaçları ülkenin başına bela olan terör illetinin başını bulup yok etmeyi amaçlamaktadır.

Söz dizisi 5  bölümü geride bırakırken sevenlerinin 6.bölümü merakla beklemeleri dizinin uzun soluklu olacağını gösteriyor. Kaçıncı bölümde final yapacağı önceden beli olan Söz Dizisi ilk 13 bölümü atlattıktan sonra tekrar düşünüleceği gelen haberler arasında.

Söz dizisinin yayınlandığı gün reytingleri yüksek başka dizilerin olması da dizinin ne yapacağı konusunda akıllara soru işareti getiriyor.Sizce Söz dizisi nasıl bir dizi bitmeli final yapmalı mı yoksa reytinglerde biraz oynama olabilir düşüncesiyle yayın günü mü değiştirilmeli siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

103 YORUMLAR

  1. Kesinlikle bitmemeli turk askeri en guzel sekilde anlatilmis bence. Hem full dram da degil hayatin icinden yani hem eglenceli hem dram hem ask en cok da vatanseverlik turk askerine ve hayatina dair hersey mevcut .

  2. Kesinlikle bitmemeli turk askeri en guzel sekilde anlatilmis bence. Hem full dram da degil hayatin icinden yani hem eglenceli hem dram hem ask en cok da vatanseverlik turk askerine ve hayatina dair hersey mevcut .

  3. Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler ; bu dizi bitmemeli bugun e kadar her bölümünü nasıl izledkse bizimde her pazartesı aksamı söz ümüz olsun izlemeye…

  4. Söz, bu kadar erken final yapacak bir dizi değil bunun yerine alternatifler değerlendirrilebilir aynı akşam birden fazla bu tarz dizi olduğu için reyting konusunda olumsuz etkileniyor olabilir başka bi akşama alınması daha verimli olacaktır.
    Ayrıca dizideki silah ve patlama sahnelerindeki montaj ve grafikler biraz basit kalıyor daha iyisi yapılabilir..

  5. Söz, gerçekten güzel,sürekleyici bi şekilde ilerliyor gerçeği yansıttığıda bariz belli aynı akşamda farklı dizilerin olması reyting problemi ortaya çıkarabilir bu yüzden başka bir akşama alınsa daha verimli olacağını düşümüyorum.
    Ayrıca dizideki patlama ve silah grafikleri çok zayıf kalıyor bununla ilgili daha iyi çalışmalar yapılabilir..

  6. Kesinlikle bitmesin filmi izlerken kasılsamda yinede çok güzel böyle filmler devam etmeli

  7. Söz kesinlikle bitmemeli. Bu kadar güzel bi r dizinin bitmesi kötü olur. Olaylar filme çok harika bir biçimde yansıtılıyor. Oyuncuların hepsi profesyonelce oynuyorlar. Bitmesinnnnnn

  8. Hayır bitmesin sakin türkiyenin en güzel filmi bence bu film daha çok şeylere imza atacak

  9. Sosyal medyada antipatik otesi ergen
    fanlari olan birine basrolu vermisler
    birkere ergen isi olmasin da ne olsun.
    Bu nedir abi ya!

  10. Sirf ergen kitlenin destegini almak icin basrole secilen bir oyuncu ve zorla sevdirilmeye calisilan yeni yetme bir isim
    Boyle ciddi bir proje icin cok yanlis bir cast olmus. Inandiricilik sifir.

  11. Başroleri çoluk coçuğa vermişler resmen.
    Anca ergenler seyreder bu diziyi.

  12. Çolak emredecek tim komutanı Yavuz uygulayacak
    Nerede görülmüş böyle şey? Saçmalık Saçmalık

    • Aynen bunun için saçma bir dizi komutan genç seçilmiş ki tam ergen kafası en iyisi İsimsizlerr başka büyük yok asıl gerçekleri İsimsizler anlatıyor söz askerleri güçsüz gösteriyor mesela bir çolağı 9 bölümdür yakalayamıyorlar 13.bölümle bitmeli söz

  13. Hazir bu hafta yokken geri donmek icin zahmet etmesinler.Sozde askeri dizi olacakti ama fena bozdu.Savasci bence en izlenir olani.

  14. Komutan rolu icin cok yanlis birtercih olmus derken dizi askli meskli ergen islerine bagladi.Bir de mimiksizlik kralicesi Bahar varki.7. bolumde dizi kendini bitirdi zaten.

  15. Lise bebesinden tim komutani olmaz.Cidiye alinacak hicbir yani yok dizinin.Startv daha ne bekliyor acaba final icin?

  16. Söz dizisi çok seviyorum eglenceli dizi ben de çok sevdim bu dizi çok güzel dizi biran önce pazartesi günü olsun istiyorum ben bu dizi hiç final olmasın en güzel dizi bu çok teşekkür ederim bu dizi için bu dizi çok çok güzel dizi

  17. Bitmesi ii olmaz ama biterse Tolga Sarıtaş güneşin kızlarına geçecek ve filmin başlama oranı çok yüksek diye bı söylenti var açıkçası…

  18. Şimdiye kadar böyle çok sevdiğim tek Türk dizisi, bitmesi çok büyük saçmalık olur. Arka Sokaklar gibi yıllarca oynasa gıkımı çıkarmam.

  19. Evet final olmasın super dizi severek izliyorum heycanlan o günü bekliyorum lütfen final olmasin????

Comments are closed.