Söz Dizisi Mücahit Ölecek mi? 25 Eylül Görkem Sevindik Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 00:17
0

Star Tv’nin askeriye-aksiyon türündeki sevilen dizisi Söz 2. sezona heyecan dolu bölümlerle damga vuracak gibi. Daha 2. bölümde diziden bir ayrılık haberi geldi. Dizide Mücahit karakteri öldü mü, şehit olarak diziden ayrıldı mı?


Söz Dizisi (2017-2018) 2. Sezon Yeni Oyuncular Kimler? İşte Tam Kadro Oyuncu Listesi


Şehit olmak için can atan Üstçavuş Mücahit sonunda hayalini kurduğu şehitlik mertebesine kavuşuyor mu? Çolak intikam hırsıyla yanıp tutuşmaktadır. Tim ise henüz toparlanmış ve yeni görevler için hazırdır. Dizinin 14. bölüm fragmanında Mücahit’in yanında bomba patlaması ve şehit haberleri dizi severlerde Mücahit’in öldüğü algısını oluşturdu.


Üsteğmen Zafer Söz Dizisinden Neden Ayrıldı? Başka Dizide Mi Oynayacak?


Peki gerçekten Mücahit öldü mü? Diziden ayrıldı mı? Mücahit karakterini canlandıran oyuncu Görkem Sevindik hakkında diziden ayrılacağına ilişkin her hangi bir haber gelmedi. Dolayısı ile ilgili sahne izleyicinin aşk ve şevkini yüksek tutmak için özenle hazırlanmış bir fragmandan öteye gitmeyebilir. Tabi kesin ve net bilgiyi haftaya ki izleyeceğimiz 14. bölümde alacağız.

Ancak tekrar söylemekte yarar var, yapım şirketleri ve kanallar izleyiciyi ekranlarda tutmak için bu tarz fragmanları yayınlayabiliyorlar. Bundan dolayı Mücahit karakterinin ölmediğini düşünüyoruz. Bizce şehit olan başka bir asker. Mücahit’in fragmanda gözükmemesi ise el bombasının patlaması ile ufak tefek sıyrıklarla hastanede tedavi altında olmasından dolayıdır.